Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

| No comment
Γράφει ο Αντίοχος
Την «αντίσταση και πάλη» με το «καλημέρα» άρχισε το… τιμημένο κουκουέ στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας. Όχι βέβαια κατά των εκπροσώπων των κομμάτων της μνημονιακής συγκυβέρνησης (αυτοί έχουν ασυλία…), αλλά κατά της Χρυσής Αυγής.
Έτσι, ο επικεφαλής της (αντι) Λαϊκής Συσπείρωσης Δυτικής Ελλάδας και βουλευτής του ΚΚΕ Ν. Καραθανασόπουλος, την ώρα της διαδικασίας για την εκλογή των μελών της Οικονομικής Επιτροπής, δήλωσε ότι δεν θα συμμετάσχει σε μια διαδικασία που μπορεί να βρεθεί στο ίδιο τραπέζι μέλος της παράταξής του με κάποιον «από την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής». Για να πάρει αμέσως την πληρωμένη απάντηση από τον συναγωνιστή Χρήστο Ρήγα: “Προσβάλετε το 10% του ελληνικού λαού και τον δημοκρατικό τρόπο της προτίμησης που έδειξε στις πρόσφατες εκλογές στην Χρυσή Αυγή. Αλλά δεν περιμέναμε δημοκρατική ευαισθησία από ένα κόμμα που έχει ξεχάσει τι έκανε στον Μελιγαλά”.

Τότε, έξαλλο το μπολσεβικοειδές, έδειξε το πραγματικό δολοφονικό πρόσωπο του εθνοπροδοτικού και ξενόδουλου κομμουνιστοσυμμοριτισμού: “Λίγους σφάξαμε! Έρχεται ο επόμενος γύρος και θα σας φάμε λάχανο “.


(ΥΓ) 1: Γιατί άραγε τα κουκούδια χιμάνε στους εθνικιστές αλλά κάνουνε μόκο μπροστά στα ανδρείκελα της φράου Μέρκελ και των διεθνών τοκογλύφων; Γιατί όπως λέει και μια σοφή λαϊκή παροιμία: «χέρι που σε ταΐζει δεν το δαγκώνεις». Και τους ταΐζουν καλά…

(ΥΓ) 2: Και σιγά που θα φοβηθούμε τους επίστρατους του Σαμαρά…
ethnikismos.net

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]