Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

«Τριμερής» συμφωνία: Μόντι και διεθνείς τοκογλύφοι προωθούν τον Τσίπρα !!!

| No comment
Αίσθηση προκάλεσε η παρουσία του Τσίπρα στην ιταλική «Λέσχη Μπίλντεμπεργκ», από με τον Μάριο Μόντι, της Τριμερούς Επιτροπής του Λουκά Παπαδήμου, και τον Ντράγκι της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, που επιβάλλει από κοινού με το ΔΝΤ την καταστροφική πολιτική των μνημονίων.
Η παράθεση των λεγομένων του Τσίπρα στο εν λόγω νεοφιλελεύθερο φόρουμ δεν έχει αξία, όσο η παράθεση των δηλώσεών του μετά την λήξη του. Όπως ευθαρσώς ομολόγησε ο Τσίπρας «Ο Μόντι ήταν εκείνος που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να ανοίξει ένα συντηρητικό φόρουμ τις πύλες του σε μια "αιρετική" άποψη. Αιρετική, βέβαια, κατά μια συγκεκριμένη λογική. Ήταν χρήσιμες και οι επαφές με τους υπόλοιπους, από τον Τρισέ, μέχρι τον Μπαρόζο, τον Ντάισεμπλουμ και τον Άσμουσεν. Ο ΣΥΡΙΖΑ διεκδικεί ισότιμο ρόλο συνομιλητή, αν μη τι άλλο. Διατηρώντας, βέβαια, διακριτές τις μεγάλες διαφορές που έχουμε, για να συνειδητοποιήσουν ότι αυτό, που εφαρμόζεται στην Ελλάδα είναι αδιέξοδο. Είναι ένα πρώτο θετικό βήμα».
Ο Τσίπρας, λοιπόν, προσπαθώντας να προωθήσει τις «απόψεις» του σχετικά με το πώς θα πορευτεί μετά το τέλος της συγκυβέρνησης των μνημονίων, επιλέγει να κάνει χρήση και να έχει ως συνομιλητές του, τους ανθρώπους που διεύθυναν τις εργασίες, προκειμένου να προσδεθεί η χώρα μας στο άρμα των μνημονίων, υπό την εξάρτηση των διεθνών τοκογλύφων.

Διαβάζοντας κανείς τα ονόματα των Μόντι, Τρισέ, Μπαρόζο, Ντάισεμπλουμ και Άσμουσεν, θυμάται ακριβώς αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι εκβίασαν καταστάσεις και νομοθετήματα, ώστε να προχωρήσει η φτωχοποίηση του Λαού και το ξεπούλημα της χώρας. Τώρα, που όλοι αυτοί θεωρούν τον Σαμαρά τελειωμένο, κάθονται στο ίδιο τραπέζι με τον Τσίπρα, ο οποίος περιχαρής συμμετάσχει, πλέον ενεργά, στα διάφορα φόρα που η Ελλάδα και οι Έλληνες θεωρούνται αναλώσιμα προς χρήση από τους διεθνείς τοκογλύφους.
Τα παραπάνω αποτελούν μία ακόμα απόδειξη πως ο Τσίπρας είναι έτοιμος να κάνει το μεγάλο μνημονιακό «άλμα» ενωνόμενος με Σαμαρά – Βενιζέλος και λοιπές «δημοκρατικές» δυνάμεις.
xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]