Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Οι ΗΠΑ ωθούν τον κόσμο στον όλεθρο του πολέμου!!!

| No comment
Θέλουμε εμείς οι Έλληνες έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο; Επιζητούμε εμείς οι Έλληνες να επιτεθούμε δεμένοι στο άρμα του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ στην Ρωσία; Ερωτήματα που πιθανόν θα πρέπει να απαντήσουμε λίαν συντόμως. Πριν όμως δώσουμε απαντήσεις ας κάνουμε μερικές νηφάλιες σκέψεις που μπορεί να βοηθήσουν  ερμηνευτικά τις όποιες απορίες μας.
Η πολιτική των ΗΠΑ  υπό την ηγεσία των Αμερικανοσιωνιστών έχει τον εξής στόχο: Παγκόσμια ηγεμονία και εξουδετέρωση, καταστροφή του αντιπάλου-εχθρού. Οι ΗΠΑ δίνουν το σύνθημα της επίθεσης και οι αυλοκόλακες-γελωτοποιοί του ΝΑΤΟ και της ΕΕ ακολουθούν, της σημερινής Ελλάδας βέβαια μη εξαιρουμένης. Σήμερα ο εχθρός των Αμερικανοσιωνιστών στην Ευρώπη είναι η Ρωσία, μετά το Ιράκ, την Συρία και την Λιβύη στην ευρύτερη Μέση Ανατολή. Ο Πούτιν έχει πάρει στο κάδρο του εχθρού την θέση του Σαντάμ, του Άσσαντ και του Καντάφι. Ο Πούτιν και η Ρωσία πρέπει να εξοντωθούν με κάθε τρόπο και κάθε μέσο. Και όταν οι Αμερικανοσιωνιστές αναφέρονται σε μέσα εννοούν πόλεμο, τουτέστιν πόλεμο με μια πυρηνική υπερδύναμη.
Η κρίση της Ουκρανίας αποτελεί το προοίμιο, το πρελούδιο ενός παγκόσμιου πολέμου. Οι Αμερικανοσιωνιστές με την βοήθεια του ΝΑΤΟ και της ΕΕ δημιούργησαν την κρίση έχοντας ως στόχο την ένταξη της χώρας αυτής στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ. Ο σχεδιασμός αυτός απέτυχε χάριν της γενναίας και ισχυρής αντίδρασης της Ρωσίας. Το δεύτερο  στάδιο του σχεδιασμού είναι η δημιουργία κλίματος πολέμου μεταξύ ΝΑΤΟ και Ρωσικής Συνομοσπονδίας, ενός  πολέμου που ήδη έχει ξεκινήσει στον τομέα της οικονομίας. Η παγκόσμια οικονομική υπεροχή των ΗΠΑ βασίζεται σε ένα τεράστιο δημοσιονομικό χρέος, που ήδη είναι τόσο μεγάλο που δεν μπορεί να καλυφθεί με οικονομικά μέτρα, ιδιαίτερα μετά τις πρόσφατες αποφάσεις των BRICS. Προ του κινδύνου καταβαράθρωσης του χρηματοπιστωτικού της συστήματος και προ των αρνητικών τετελεσμένων γεγονότων στην Ουκρανία, η Ουάσιγκτον θέλει να προκαλέσει έναν πόλεμο στην Ευρώπη που πιθανολογεί ότι μπορεί να κερδίσει. Η κινητήρια δύναμη αυτού του πολέμου είναι ο κίνδυνος να κυριαρχήσει στην Ευρώπη πολιτικά και στρατιωτικά η Ρωσία, όπως διαφαίνεται ότι μπορεί να κυριαρχήσει με την βοήθεια του Ιράν στην Μέση Ανατολή, κάτι που θα οδηγούσε σε γεωπολιτική συρρίκνωση των ΗΠΑ. Επανειλημμένα οι ΗΠΑ και το αμερικανικό Πεντάγωνο έχουν καταστήσει σαφές ότι δεν θα δεχθούν να απειληθεί η μέχρι στιγμής αδιαφιλονίκητη πολιτική, οικονομική και στρατιωτική κυριαρχία τους στην ευρωπαϊκή ήπειρο και ότι θα υπερασπιστούν με όλα τα μέσα, ακόμη και με πόλεμο, αυτή τους την κυριαρχία. Οι BRICS ήδη απειλούν την παγκόσμια οικονομική τους κυριαρχία, η Ρωσία αμφισβητεί την στρατιωτική και πολιτική τους κυριαρχία στην Ευρώπη και Μέση Ανατολή, ενώ η Κίνα απειλεί την στρατιωτική τους ηγεμονία στην Νοτιοανατολική Ασία.

Οι ΗΠΑ βρίσκονται σε γεωπολιτικό αδιέξοδο που οι ίδιες δημιούργησαν. Για να βγουν από αυτό το αδιέξοδο είναι πολύ πιθανό να αποτολμήσουν, να επιχειρήσουν το απονενοημένο βήμα προς τον παγκόσμιο πόλεμο. Εμείς οι Έλληνες που δεν έχουμε κανένα απολύτως γεωπολιτικό συμφέρον μαζί τους, θα ακολουθήσουμε αυτούς τους ψυχασθενείς πρωτοστατώντας σε ένα αμερικανοσιωνιστικό ντελίριο;  Ο χρόνος που απομένει στην Ελλάδα για να πάρει θέση δεν είναι πολύς, μια θέση που θα πρέπει να είναι γενναία και πατριωτική συμβαδίζουσα με το εθνικό συμφέρον.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήδη έχει δώσει την δική της απάντηση. Αντιτασσόμεθα αποφασιστικά στον πόλεμο εναντίον της Ρωσίας των πολεμοκάπηλων Αμερικανοσιωνιστών και των υποτελών τους Σαμαρά-Βενιζέλου. Το συμφέρον της χώρας μας είναι με την ομόδοξη Ρωσία και όχι με αυτούς που επιβουλεύονται την πατρίδα μας, με αυτούς που δημιούργησαν γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο, με αυτούς που διχοτόμησαν την Κύπρο, με αυτούς που θέλουν να εκχωρήσουν το Ανατολικό Αιγαίο και τη Θράκη στους Τούρκους, με αυτούς που εκχώρησαν το όνομα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς, με αυτούς που κατέστρεψαν οικονομικά τους Έλληνες.
Γ. Λιναρδής
xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]