Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΜΑΘΗΜΑΤΑ… ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΑΛΙΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΗΣ «ΑΥΓΗΣ»!!!

| No comment
Γράφει ο Αντίοχος
Την κατασκευασμένη από τα βρωμερά χαλκεία της αμαρτωλής πιάτσας Συγγρού «είδηση», ότι ο Νορβηγός Μπρέιβικ εμπνέεται από την… Χρυσή Αυγή και θέλει να ιδρύσει ένα ανάλογο κόμμα και στην χώρα του, αναπαράγει η «Αυγή» του ΣΥΡΙΖΑ («Η Χρυσή Αυγή εμπνέει και οδηγεί τον Άντερς Μπρέιβικ»), η οποία –ευκαιρίας δοθείσης- επιδίδεται σ’ ένα σταλινικής εμπνεύσεως κρεσέντο χιτλερολογίας, πτωματολογίας και… χαζολογίας, συνδυασμένο με ζήλια κατά της Χρυσής Αυγής, διότι –όπως προβλέπει ο σταλινικός κονδυλοφόρος- θα αυξήσει τις δυνάμεις της στις προσεχείς εκλογές. Πάρτε μια γεύση του σταλινικού υπονόμου:

«Ναι, κυρίες μου και κύριοι, στην Ελλάδα υπάρχει ένα κόμμα που εμπνέει τους απανταχού ακροδεξιούς μακελάρηδες. Και δικαίως, αφού πρόκειται για κόμμα ξεκάθαρα ναζιστικό, που ομνύει στα εγκλήματα του Χίτλερ, που τα στελέχη του προσκυνούν το ¨Άουσβιτς και γράφουν βρωμερούς στίχους για την Άννα Φρανκ. Κόμμα θανατολάγνο και θανατηφόρο, που βλέπει το φόνο ως το πλέον πρόσφορο μέσο για την αποκατάσταση της φυλετικής και ιδεολογικής καθαρότητας. Κόμμα- ένοπλη συμμορία, με τους ηγέτες του να βρίσκονται στη φυλακή κατηγορούμενοι για μια ντουζίνα κακουργήματα.

Τέτοια ναζιστικά μορφώματα- φονιάδες υπάρχουν και σε άλλες χώρες της Ευρώπης, μόνο που εκεί είναι περιθωριακές ομάδες, σε αντίθεση με την Ελλαδάρα, όπου η Χρυσή Αυγή είναι νόμιμο κοινοβουλευτικό κόμμα με διαρκώς αυξανόμενη ισχύ. Από το 0,30% του 2009, έφτασε στο 7% το 2012, στο 9,5% το 2014 και, όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, σύντομα θα βρεθεί πάνω από το 10%: όσο αποκαλύπτεται η εγκληματική της δράση τόσο αυξάνει ο αριθμός των περήφανων ελληναράδων ψηφοφόρων της. Η Χρυσή Αυγή είναι ένα κόμμα που τα στελέχη του φιλοξενούνται σε εκπομπές πλυντήρια, που στο παρελθόν κυριαρχούσε στο λάιφ στάιλ –θυμάστε τον γάμο του Παναγιώταρου και τις ξανθές μοντέλες του Κασιδιάρη;- που οι φάκελοι με τις εγκληματικές της ενέργειες αράχνιαζαν για χρόνια στα συρτάρια του υπουργού Δημοσίας Τάξεως. Ένα κόμμα μήλο της Έριδας, που το προσκυνούσαν υπουργοί και γενικοί γραμματείς κυβερνήσεων. Είναι ντροπή μας που θρέψαμε και εξακολουθούμε να τρέφουμε το ίνδαλμα των σφαγέων».


Κάποιες σύντομες παρατηρήσεις:

1ον) Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι απευθείας απόγονος των εκδοροσφαγέων συμμοριτών του ΚΚΕ και βαρύνεται ιστορικά με όλα τα εγκλήματα και τις προδοσίες που διέπραξε αυτό, έως το 1968, που οι κομμουνιστές χώρισαν τα τσανάκια τους κι έγιναν «ΚΚΕ εξ.» και «ΚΚΕ εσ.).

2ον) Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι απευθείας πολιτικός απόγονος των πιο δολοφονικών καθεστώτων που εμφανίστηκαν ποτέ στην ιστορία της ανθρωπότητας, κι έχει για ινδάλματα φονιάδες εκατομμυρίων ανθρώπων, όπως Στάλιν, Πολ-Ποτ, Μάο, Τσαουσέσκου και λοιπούς.

 3ον) Τέλος, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το πολιτικό κουκούλι των κόκκινων ληστοτρομοκρατών, των οποίων τα χέρια στάζουν αίμα και καμένη σάρκα (από τον εμπρησμό της Μαρφίν).

Αλλού αυτά, λοιπόν, τα μαθήματα… ανθρωπισμού σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ!

(ΥΓ) 1: Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ορφανά του Τσαουσέσκου συντρόφια του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί «όσο αποκαλύπτεται η εγκληματική της δράση τόσο αυξάνει ο αριθμός των περήφανων ελληναράδων ψηφοφόρων της»;  Μήπως γιατί ο κοσμάκης δε μασάει από την τερατολογία του συστήματός σας;

(ΥΓ) 2: Για κάθε μία εμφάνιση εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής στα κανάλια των ολιγαρχών του πλούτου, πόσες εμφανίσεις συριζομούρηδων αντιστοιχούν άραγε; Εκατό, διακόσιες ή μήπως ακόμα περισσότερες;
ethnikismosblog.wordpress.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]