Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!!!

| No comment
Γράφει ο Αντίοχος
Φέτος γίνεται το 40ο φεστιβάλ της ΚΝΕ (όσα και τα χρόνια της μεταπολίτευσης), το οποίο αρχίζει στις 18 Σεπτεμβρίου. Και βέβαια, η ημερομηνία δεν επελέγη διόλου τυχαία:
«Στις 18 Σεπτέμβρη συμπληρώνεται ένας χρόνος από τη δολοφονία του Κερατσινιώτη μουσικού αντιφασίστα Παύλου Φύσσα, ενώ μερικές μέρες πριν είχε πραγματοποιηθεί επίθεση σε αγωνιστές εργάτες, μέλη του ΚΚΕ στο Πέραμα, από τους τραμπούκους – δολοφόνους της Χρυσής Αυγής. Γι’ αυτόν το λόγο την πρώτη μέρα του 40ού Φεστιβάλ ΚΝΕ – “Οδηγητή”, που θα γίνει στις 18, 19 και 20 Σεπτέμβρη, την αφιερώνουμε στον αγώνα ενάντια στο φασισμό και το σύστημα που τον γεννά, την αφιερώνουμε στα θύματά του. Με αφιερώματα, συναυλίες και εκδηλώσεις σε όλες τις σκηνές και τους χώρους του Φεστιβάλ.

Γι’ αυτόν τον λόγο καλούμε τους νέους και τις νέες της Αθήνας και του Πειραιά, όλης της Αττικής, να συμμετάσχουν μαζικά στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ στις 18 Σεπτέμβρη, να ενώσουμε τη φωνή μας για να ακουστεί από χιλιάδες: “Χρυσή Αυγή, ρουφιάνοι των αφεντικών, ξανά θα σας τσακίσει η πάλη των λαών”. Να θυμηθούμε τον Παύλο τραγουδώντας “(…) δεν θα δακρύσω, μα ούτε και θα φοβηθώ, δεν θα αφήσω να μου κλέψουν τα όνειρά μου…”.

ΕΙΣΤΕ Η ΣΑΠΙΛΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΝΤΟΥΝΙΑ

ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

Δεν αφήνουμε τόπο να σταθούν οι φασίστες χρυσαυγίτες. Παλεύουμε για την ανατροπή του συστήματος που τους γεννάει…».

Κάποιες παρατηρήσεις:

1ον) Η ΚΝΕ, σε μια χώρα με μνημόνια, οικονομική κρίση,  φτώχεια, δυστυχία, ανεργία κ.τ.λ., πραγματοποιεί την κορυφαία ετήσια εκδήλωσή της. Αλλά δεν ασχολείται καθόλου μ’ αυτούς που κυβερνούν και που είναι υπεύθυνοι για όλα τα παραπάνω, και ασχολείται αποκλειστικά με το… τρίτο κόμμα της χώρας, που δεν έχει κυβερνήσει ποτέ και δεν είναι υπεύθυνο της δυστυχίας μας. Γιατί άραγε; Μήπως γιατί είναι προστατευόμενοι αρχιρουφιάνοι  αυτού του άθλιου συστήματος, με αποστολή να τρομοκρατούν τους εθνικιστές;

2ον) Ας δούμε εν τάχει, ποιοι άλλοι έχουν κοινές… ανησυχίες με το ΚΚΕ: ο αφέντης της Αμερικής Ομπάμα, το Στέιτ Ντηπάρτμεντ, η Μέρκελ και οι λοιποί αφεντάδες της Ε.Ε., οι διεθνείς τοκογλύφοι, τα γεράκια του σιωνιστικού λόμπι των ΗΠΑ, οι χασάπηδες της Γάζας και… «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις». Αντιθέτως, όλοι οι παραπάνω, δεν έχουν καμιά έννοια για το ΚΚΕ. Γιατί άραγε;


3ον) Έτσι για να δούμε ποιοι είναι οι «ρουφιάνοι των αφεντικών»: η Χρυσή Αυγή αναφέρεται συνεχώς ονομαστικά στους διαπλεκόμενους με το κυρίαρχο σύστημα ολιγάρχες του πλούτου και των ΜΜΕ (Μπόμπολα – τον ΕΠΟΝίτη που έγινε βαρόνος-, Κόκκαλη –«τον γιό του Πέτρου»-, Ψυχάρη –τον παρολίγον βαφτιστικό του Ζαχαριάδη- κ.λπ.), διότι τα αφεντικά έχουν και ονοματεπώνυμα. Το ΚΚΕ, γιατί αποφεύγει και να τους ονοματίσει ακόμα, μιλώντας γενικώς και αορίστως για «μεγάλο κεφάλαιο»; Αφού είναι… επαναστατικό κόμμα, τι φοβάται;

4ον) Αυτά τα «μπλόκο σε κάθε γειτονιά» κ.τ.λ., εμείς οι χρυσαυγίτες τα… μασάμε! Μπλόκο να πάνε να κάνουν το εντεταλμένο τραμπουκαριό του ΚΚΕ έξω από τη βουλή, για να προστατέψει αυτούς που ψηφίζουν τα μέτρα της δυστυχίας μας! Όπως άλλωστε έκαναν την ημέρα που ψηφιζόταν το κρισιμότατο Μνημόνιο 1, τότε που έξω από τη βουλή βρίσκονταν εκατοντάδες χιλιάδες οργισμένου λαού, που απειλούσαν να ανατρέψει τους πάντες και τα πάντα. Την ημέρα εκείνη, δεν ήταν τα ΜΑΤ, αλλά οι ροπαλοφόροι του ΚΚΕ που προστάτευαν τους υπευθύνους της δυστυχίας μας, τρομοκρατώντας και ξυλοφορτώνοντας τον κοσμάκη, κερδίζοντας τα εύσημα των αφεντικών («Ευτυχώς που υπήρχε το ΠΑΜΕ εκεί έξω», όπως είπε μετά ο Μπουμπούκος, «Το ΚΚΕ προστάτεψε τη βουλή από εμπρησμό», όπως είπε πέρυσι σε εκπομπή του Πρετεντέρη ο Μιχελάκης κ.α.). Αλλού αυτά, λοιπόν, μαντρόσκυλα του Σαμαρά και ολόκληρου του σάπιου συστήματος!

5ον) Την ίδια ώρα που τα καλοταϊσμένα συντρόφια του κόμματος του εγκλήματος και της προδοσίας παραδίδουν μαθήματα… επαναστατικότητας, περιδρομιάζουν τις κρατικές επιχορηγήσεις και τα κέρδη από τις κρυφές καπιταλιστικές επιχειρήσεις που διατηρούν, αρνούμενοι κάθε έλεγχο των οικονομικών τους (γιατί έχουν φαίνεται πολλά να κρύψουν…), ο Αρχηγός και οι βουλευτές του κόμματος «που γέννησε το σύστημα» είναι στα μπουντρούμια των φυλακών Κορυδαλλού. Αυτά και σκασμός!

Υ.Γ. Η φωτογραφία είναι από την Θεσσαλονίκη, όπου τα μπολεβικοειδή έχουν γεμίσει κάθε κολώνα σε μήκος εκατοντάδων μέτρων με τα ανάποδο Α όπου στηρίζουν τις κόκκινες σημαίες τους, καθιστώντας επικίνδυνο το πέρασμα πολιτών και αυτοκινήτων, κάθε φορά που φυσάει λίγο δυνατότερα, αφού ξύλα και σημαίες παρασέρνονται στον δρόμο! Αλλά ποιος θα δώσει σημασία, ποιος θα διαμαρτυρηθεί σε μια χώρα που θεωρείται η τελευταία κομμουνιστική χώρα στον κόσμο!
ethnikismos.net

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]