Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

"Προς όλους τους διαδικτυακούς φίλους μου...'Φασίστες, δολοφόνους και ναζί' !! "

| No comment



Κείμενο συναγωνιστή ...

Προς όλους τους διαδικτυακούς φίλους μου... Δεν είμαι ο ιδανικός να κρίνω κανέναν και πόσο μάλλον να γράψω εδώ μέσα για τον Εθνικισμό, ως ιδέα... Έχω καταλάβει, όμως, από την ελαχιστότατη παρουσία μου στον χώρο, πως ο Εθνικισμός δεν είναι:

ούτε μόδα,
ούτε εφέ,
ούτε τα μπράτσα,
ούτε τα tatoo και το άγριο βλέμμα,
ούτε η βαριά μαγκιά και ο βαρύς βηματισμός,
ούτε τίποτα από όλα αυτά μαζί, χωρίς όμως και καθένα από αυτά ή και όλα μαζί, να είναι απαγορευτικά χαρακτηριστικά ενός υπηρέτη της ιδέας!..
Για να υπηρετήσεις σωστά τον Εθνικισμό πρέπει να ακολουθείς πιστά, μεταξύ άλλων, έναν βασικό κανόνα! Να εργάζεσαι μέρα και νύχτα για την ιδεολογία - που δεν είναι τίποτε άλλο πάνω και πέρα από την ίδια την Ελλάδα - μαζί με όλους εκείνους που στρατεύονται στην ίδια ιδέα, χωρίς να περιμένεις απολύτως τίποτε από κανέναν, γιατί απλά δεν θα σου αναγνωριστεί ποτέ τίποτα από κανέναν!
Ίσα ίσα... Ίσως απομονωθείς από γνωστούς και φίλους που θα υποκύψουν στην προπαγάνδα των άλλων που θα σε αποκαλέσουν σε κάθε ευκαιρία... "Φασίστα, δολοφόνο, ναζί!"
Όποτε κουραστείς ή αλλάξουν οι προϋποθέσεις ή οι προτεραιότητές σου και θες να φύγεις, φεύγεις όπως ακριβώς ήρθες...
Είναι όμως ντροπή και αδιανόητο, φεύγοντας να ακυρώνεις με ψεύδη όσα πίστεψες και υπηρέτησες, με όποιον τρόπο και αν το έκανες... Είναι σαν να ακυρώνεις το παρελθόν σου... ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ, το παρελθόν μας καθορίζει και το μέλλον μας...

Θ.Τ

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]