Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Αποκλειστικά ντοκουμέντα!!! Με αυτούς θα υπάρξει συνεργασία;;;

| No comment

Τις τελευταίες μέρες έγινε μεγάλος ντόρος γύρω από το Ράλλυ που θα διεξαχθεί στην Κύπρο το οποίο κατά την φαεινή ιδέα κάποιων θα περάσει και στις κατεχόμενες από τον Αττίλα περιοχές.


Πιο θεμιτό θα ήταν επί τη ευκαιρία του Ράλλυ να αναδείξουμε το πραγματικό πρόβλημα της Κύπρου, ότι σε αυτό το νησί υπάρχει παράνομη εισβολή από τουρκικά στρατεύματα και συνεχιζόμενη κατοχή των εδαφών μας, καταπατώντας όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα και ελευθερίες. Αντ’ αυτού ακόμα και σε αθλητικό επίπεδο υποβαθμίζουμε το πραγματικό πρόβλημα της Κύπρου σε ένα δικοινοτικό ζήτημα και προβάλουμε στην Ευρώπη πως τίποτα από τα προαναφερόμενα δεν ισχύουν, αλλά ότι αγωνιζόμαστε να υπάρξει ειρηνική συμβίωση των δύο κοινοτήτων(!!!).
Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενη ανάρτηση μας, αν κάποιοι ήθελαν να περάσουν μηνύματα, θα μπορούσαν κάλλιστα να κάνουν την διαδρομή του Ράλλυ παράλληλα από την γραμμή αντιπαράθεσης, προβάλλοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο το τι συμβαίνει στην δύστυχη μας Κύπρο.
Οι ιθύνοντες του τουρνουά έτρεξαν να ενημερώσουν και να καθησυχάσουν ότι δεν θα υπάρξει οποιαδήποτε εκμετάλλευση του Τουρνουά και της ανοχής που επιδείξαμε για πολλοστή φορά, από την κατοχική «κυβέρνηση», αφού όπως τονίζουν «έχουν υπογράψει συμφωνίες» (!!!). Λες και είναι η πρώτη φορά που η Τουρκία ή το ψευδοκράτος αθετούν τις συμφωνίες τους, ακόμα και για πολύ πιο κρίσιμες αποφάσεις.
Ακόμα και στο ενδεχόμενο οι Τουρκο«κύπριοι» να κρεμάσουν σημαίες του ψευδοκράτους στις ειδικές, με αποτέλεσμα να προβληθεί το κουρελόπανο τους διεθνώς, οι διοργανωτές ενημέρωσαν ότι κάτι τέτοιο δεν θα γίνει, αφού θα παρθούν τα απαραίτητα μέτρα.
Δυστυχώς δεν μαθαίνουμε από τα λάθη μας, με αποτέλεσμα να δίνουμε λαβή στο ψευδοκράτος με διεθνή αναγνώριση, κατακρεουργώντας τα ιστορικά μας δίκαια.
Να θυμίσουμε ότι αστυνομικές αρχές και αρμόδιοι φορείς τόνιζαν τα ίδια όταν Κυπριακές ομάδες έπαιζαν για Ευρωπαϊκά παιχνίδια, όπου επετράπη η είσοδος σε τουρκο«κύπριους», για τους οποίους, όπως μας διαβεβαίωναν θα περνούσαν από αυστηρό έλεγχο. Αντ΄ αυτού είδαμε την κερκίδα τους να «κοσμούν» δεκάδες σημαίες του ψευδοκράτους, περνώντας τα ... καλύτερα μηνύματα, με την δική μας πλευρά να μένει άναυδη, ανήμπορη να αντιδράσει για ακόμα μια φορά.

Αποκλειστικά η συντακτική ομάδα του www.elam.com.cy, παρουσιάζει σήμερα το διαφημιστικό του Ράλλυ που έκαναν οι αρμόδιες αρχές του ψευδοκράτους, απεικονίζοντας τα εμβλήματα του ψευδό δήμου Λευκωσίας και της ψευδό ομοσπονδίας αυτοκινήτου. Έτσι αντιλαμβάνονται κάποιοι τον σεβασμό, τον οποίο υπερτονίζουν μέσα από διάφορες ανακοινώσεις; Αλλά και το ότι δεν θα εκμεταλευτούν το Τουρνουά;






























Κάποιοι που έτρεξαν να μας καθησυχάσουν για τις σημαίες του ψευδοκράτους, ότι δεν θα επιτραπούν, κάνοντας μας να αναρωτηθούμε αν θα είναι όπως και στο Ράλλυ Φιλανδίας, που διεξήχθει 31/07 - 03/08;
Και πάλι αποκλειστικά η ιστοσελίδα μας, www.elam.com.cy, παρουσιάζει ανάρτηση σημαίας του ψευδοκράτους, σε ειδική διαδρομή σε πίστα της Φιλανδίας, χωρίς να υπάρξει οποιαδήποτε αντίδραση! Σκεφτήκατε μήπως, κύριοι, τι έχει να γίνει όταν το Ράλλυ περάσει από τα κατεχόμενα;


Και αν κάποιοι συνεχίζουν ακόμα να πιστεύουν στα όνειρα και στις φρούδες υποσχέσεις των Τουρκο«κύπριων» συνδιοργανωτών τους, ότι δήθεν θα τηρήσουν τι υποσχέσεις τους, λυπούμαστε που θα τους απογοητεύσουμε και θα τους προσγειώσουμε πίσω στην πικρή πραγματικότητα. Παρουσιάζουμε και πάλι αποκλειστικά, τον Τουρκο«κύπριο» (το άτομο που βρίσκεται στον κύκλο) που παρευρέθηκε στο Ράλλυ Φιλανδίας και ασχολείται με την οργάνωση του Ράλλυ, ο οποίος μάλιστα ανήκει στην Οργανωτική τους Επιτροπή. Με αυτούς θα συνεργαστούμε και περιμένουμε να τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους; Ακόμα και ο Νίκος Ανανστασιάδης, έχει περισσότερες πιθανότητες να τηρήσει τις δεσμεύσεις του παρά αυτοί!


Θέτουμε όλους τους αρμόδιους φορείς, Κυβέρνηση και όλους όσους έδωσαν το πράσινο φως για την διοργάνωση μιας τέτοιας αθλητικής οργάνωσης - παρωδίας, προ των ευθυνών τους.
Εμείς νοσταλγούμε τους καιρούς που οι οδηγoί πρόβαλαν το Κυπριακό πρόβλημα στο εξωτερικό και αυτός θα έπρεπε να ήταν ο στόχος μας, τον οποίο μάλιστα, έπρεπε να εντείνουμε.


Λαός που δεν είναι διαθετημένος να παλέψει για τα δίκαια του, αλλά αντιθέτως ξεχνά και την ίδια του την ιστορία, είναι καταδικασμένος …
Θέτουμε και πάλι την ίδια ερώτησηΜήπως, κάποιοι προωθούν την αναγνώριση του ψευδοκράτους φέρνοντας τον λαό μας προ τετελεσμένων; 

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]