Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΟΙ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ” ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ!!! (BINTEO)

| No comment
Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου
Η έλλειψη ουσιαστικής και δημιουργικής διαλεκτικής, καθώς και η έλλειψη επιχειρημάτων, συνδυαζόμενα με τον εθισμό σε μια απολυταρχική και αυταρχική συμπεριφορά, καθώς και παράφραση όρων και εννοιών με παράμετρο το έτσι θέλω, πάντοτε γεννούν παραλογισμό και παραφροσύνη.
Έτσι λοιπόν για μια ακόμη φορά αυτο εξευτελίστηκαν και αυτο διακωμωδήθηκαν εκπρόσωποι παρατάξεων που ανήκουν στην αριστερά και γενικότερα στις “προοδευτικές” δυνάμεις επιδεικνύοντας για μια ακόμη φορά το “δημοκρατικό” τους ήθος, καθώς και την απόλυτη περιφρόνησή τους, προς την ετυμηγορία και το δικαίωμα επιλογής υποψηφίων, των Ελλήνων Πολιτών.

Συγκεκριμένα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης κατά την διάρκεια των διεργασιών για την εκλογή του νέου προεδρείου ο επικεφαλής της παράταξης που στηρίζεται από τον “δημοκρατικό” και “προοδευτικό” ΣΥΡΙΖΑ κύριος Τριαντάφυλλος Μηταφίδης δημιούργησε σκόπιμη ένταση και επεισόδιο δηλώνοντας ότι «Θέλουμε ένα αναλογικό προεδρείο που να σέβεται το εκλογικό αποτέλεσμα. Σ’ αυτή την αντίληψη δεν περιλαμβάνεται η Χρυσή Αυγή».

Ανάλογη ήταν και η τοποθέτηση του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Γιάννη Δελή, που ζήτησε την πολιτική απομόνωση της Χρυσής Αυγής, ενώ υπέρ της θέσης του κ. Μηταφίδη τάχθηκε και η επικεφαλής της παράταξης «Οικολογία – Αλληλεγγύη», Ελεάνα Ιωανίδου, σημειώνοντας: «Θα λειτουργήσουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο υπερασπίζοντας τη Δημοκρατία».

Κατ αρχάς είναι καιρός, όλοι αυτοί οι ακραιφνείς “δημοκράτες” και “υπέρμαχοι” της ελευθερίας να συνειδητοποιήσουν επιτέλους και να πάψουν να συμπεριφέρονται ως υστερικές γεροντοκόρες που καταδυναστεύονται από την έλλειψη ανδρικής ανακούφισης, ότι η Χρυσή Αυγή κατέκτησε τις θέσεις της στο κοινοβούλιο και προσφάτως στα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια κατόπιν της εκλογικής ετυμηγορίας του Ελληνικού λαού, με άλλα λόγια ελεώ αυτού.


Κανείς από τους πολιτικούς ταγούς, τους ιδεολογικούς καθοδηγητές και τους φιλελεύθερους διανοούμενους, κανείς τέλος πάντων από όλους αυτούς που τα τελευταία σαράντα έτη διατηρούσαν το μονοπώλιο στην πολιτική ζωή του τόπου, δεν μας έκανε την χάρη να μας επιτρέψει να συμμετέχουμε ως εκλεγμένοι αντιπρόσωποι στην βουλή ή στην αυτοδιοίκηση, επομένως κανείς δεν μπορεί να καθορίζει την περίμετρο των δικαιωμάτων και των δυνατοτήτων συμμετοχής μας στις περαιτέρω διαδικασίες.

Ας συνειδητοποιήσουν επίσης, ότι η μόνιμη καραμέλα της “εγκληματικής οργάνωσης” που όλοι αυτοί οι θλιβεροί και καθοδηγούμενοι σαλτιμπάγκοι συνεχίζουν μετά μανίας να προβάλουν ως επιχείρημα έχει πλέον λιώσει, όχι μόνο γιατί το λέμε εμείς, αλλά και λόγω των Ευρωπαϊκών διατάξεων περί του κριτηρίου της αποκόμισης χρηματικού οφέλους που καθορίζει και στοιχειοθετεί τον όρο αυτό.

Φυσικά δεν μας στενοχωρεί διόλου, ούτε μας προβληματίζει στο ελάχιστο η δημόσια αυτοδιαπόμπευση τους που καταδεικνύει πως συμπεριφέρονται, στο όνομα μίας κάποιας δημοκρατίας που την οριοθετούν με τα δικά τους μέτρα και σταθμά απέναντι, σε αιρετούς συμβούλους και απέναντι στην απόφαση του Ελληνικού Λαού.

Αντιθέτως μας διευκολύνει αφάνταστα διότι αποδεικνύει σε έναν νοήμονα και υγιώς σκεπτόμενο άνθρωπο, ποιοι πραγματικά είναι οι επικίνδυνοι για την δημοκρατία και την ελεύθερη διανόηση.

Τίποτε επιπλέον, εκτός του ότι από τούδε και στο εξής θα βρίσκονται αντιμέτωποι με τον Εθνικιστικό λόγο και την διαλεκτική, με την φωνή που αγωνίζεται για την ελευθερία της Πατρίδας και την αναγέννηση του Ελληνισμού.

Θέλουν δεν θέλουν!!!

Δείτε την τοποθέτηση του συναγωνιστή Ματθαιόπουλου:
ethnikismos.net

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]