Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Δημήτρης Κουκούτσης:Φερέφωνο των ξένων εντολέων η συγκυβέρνηση Σαμάρα και Βενιζέλου!!!(3 ΒΙΝΤΕΟ)

| No comment
Ο Συναγωνιστής Δημήτρης Κουκούτσης τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με το νομοσχέδιο για κύρωση για τα εκρηκτικά κατάλοιπα πολέμου.
Πρέπει να υπάρχει μια αντιμετώπιση του ζητήματος των εκρηκτικών καταλοίπων που οπλίστηκαν προς χρήση. Δεν εξεράγησαν και θεωρούνται εγκαταλελειμμένα. Αξιοσημείωτη είναι επίσης η προσπάθεια που κάνει το τμήμα ναρκών ξηράς στην εκκαθάριση που κάνει σε νάρκες που έχουν μείνει από το 1940, όπως και η ομάδα της διοίκησης υποβρυχίων καταστροφών του Πολεμικού Ναυτικού για τις νάρκες που βρίσκονται στον βυθό της θάλασσας. Αντίθετα, κανείς δεν ξέρει τι κάνουν οι γειτονικές χώρες Αλβανία, Βουλγαρία, Τουρκία με τα εκρηκτικά κατάλοιπα που υπάρχουν στα σύνορά τους και μπορούν να γίνουν επικίνδυνα.
Όσον αφορά τα συμβατικά όπλα έχει υπογραφεί σύμβαση για απαγόρευση ή περιορισμό χρήσης ορισμένων συμβατικών όπλων που μπορεί να θεωρηθούν εξαιρετικών επιβλαβή. Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι κατόπιν της επικύρωσης της συνθήκης της Οτάβα η Ελλάδα υποχρεώθηκε να απομακρύνει τις νάρκες από την συνοριακή γραμμή του Έβρου ώστε να μπορούν να εισβάλλουν εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες χωρίς σωματικό κίνδυνο.

Εν συνεχεία, ο Συναγωνιστής τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με το νομοσχέδιο για την κύρωση της ίδρυσης διεθνούς ακαδημίας κατά της διαφθοράς  ως διεθνούς οργανισμού.
Η Ελλάδα με το πέρασμα των χρόνων κερδίζει πρωτεία στην διαφθορά ξεπερνώντας ακόμη και τριτοκοσμικές χώρες της Ασίας και της Αφρικής. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να ήταν να ήταν διαφορετικά όταν η Ελλάδα κυβερνάται τα τελευταία 40 χρόνια από τα δύο πιο διεφθαρμένα κόμματα που γνώρισε ποτέ ο πολιτικός κόσμος. Η διαφθορά για το ΠΑΣΟΚ θεωρείται πλέον «θεσμός». Το εν λόγω πρόβλημα δεν μπορεί να λυθεί στην Αυστρία με μελέτες που πρόκειται να γίνουν, καθώς είναι πολύ μεγαλύτερο.

Τέλος, ο Συναγωνιστής τοποθετήθηκε σχετικά με το νομοσχέδιο για κυρώσεις συμβάσεων του Υπουργείου Εξωτερικών.
Πρόκειται για κυρώσεις συμβάσεων που θέτουν ένα πλαίσιο συνεργασίας σε οικονομικά ζητήματα. Δεν υπάρχει, όμως, ένα συγκεκριμένο πλαίσιο και δεν προβλέπουν συγκεκριμένες δράσεις. Σημαντικό για την Χρυσή Αυγή είναι να γίνονται συμβάσεις με χώρες που η Ελλάδα έχει οικονομικές σχέσεις και να υπάρχουν και περιθώρια για περεταίρω ανάπτυξη των διμερών σχέσεων σε αυτό το επίπεδο. Ο Συναγωνιστής τόνισε, επίσης, και τις επιπτώσεις που έχει υποστεί η χώρα μας από το ρωσικό εμπάργκο. Η μνημονιακή συγκυβέρνηση συμμετείχε στις κυρώσεις κατά της Ρωσίας χωρίς να αντιτάξει ούτε λόγο αλλά ούτε και πρόταση. Πρόκειται για μια επιζήμια κατάσταση για την Ελλάδα και έγινε μόνο και μόνο για να δείξει ο Σαμαράς πως είναι ένα φερέφωνο των ξένων εντολέων.
xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]