Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ (ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ) ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ !!!

| No comment
Γράφει ο Αντίοχος
Μετά το σαμαρικό antinews και το καθεστωτικό Βήμα της Κυριακής δίνει ονόματα των… υπό πίεση βουλευτών, αλλά και αυτών που τους… πιέζουν, προκειμένου να ψηφίσουν τον κομμουνιστή (ή την κομμουνίστρια, παίζουν και τέτοιες περιπτώσεις) που θα προτείνει ο Σαμαράς για πρόεδρο, προκειμένου να μας κάτσει ο φον στο σβέρκο για άλλα δύο χρόνια! Κατ’ αρχάς, ιδού ποιοι είναι αυτοί που «πιέζουν» με «εντολή Σαμαρά» (οι… κυνηγοί):
«Ήδη με εντολή του Πρωθυπουργού μια ομάδα στελεχών, όπως ο Πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης, ο υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης, ο πρωθυπουργικός σύμβουλος Χρύσανθος Λαζαρίδης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Αδωνις Γεωργιάδης και ο βουλευτής Κώστας Μαρκόπουλος, έχει ξεκινήσει τη βολιδοσκόπηση ανεξάρτητων βουλευτών, προερχόμενων από τον χώρο της Κεντροδεξιάς. Από την πλευρά του ΠαΣοΚ επαφές παρασκηνιακές κάνει ο Χρήστος Πρωτόπαπας, ο οποίος έχει αρχίσει συνομιλίες με πρόσωπα από τον χώρο της Κεντροαριστεράς».

Ιδού και τα… θηράματα (πολύ πλήρης ο κατάλογος):
«Στο «μικροσκόπιο» βρίσκονται πρόσωπα εκ των οποίων το καθένα θέλει, όπως λέγεται, ειδικό χειρισμό και διαφορετική προσέγγιση. Στην πρώτη λίστα ανήκουν εννέα πρόσωπα που είναι ανεξάρτητοι και προέρχονται οι τρεις πρώτοι από τη ΝΔ και οι άλλοι έξι από τους Ανεξάρτητους Έλληνες: Βύρων Πολύδωρας, Νικήτας Κακλαμάνης, Γιώργος Κασαπίδης, Μίκα Ιατρίδη, Γιώργος Νταβρής, Γιάννης Κουράκος, Βασίλης Καπερνάρος, Κώστας Γιοβανόπουλος και Χρυσούλα Γιαταγάνα. Στη δεύτερη λίστα τα έξι πρόσωπα που ενδιαφέρουν τη ΝΔ και ανήκουν στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος του Πάνου Καμμένου είναι τα εξής: Τέρενς Κουίκ, Παύλος Χαϊκάλης, Παναγιώτης Μελάς, Μαρία Κόλλια, Μαρίνα Χρυσοβελώνη και Ελενα Κουντουρά. Στην τρίτη λίστα των προσώπων που θεωρούνται από ΝΔ και ΠαΣοΚ εν δυνάμει υποψήφιοι να στηρίξουν την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, αν υπάρχει και σαφές πολιτικό πλαίσιο, ανήκει η «πεντάδα» που αποτελούν οι Γρηγόρης Ψαριανός, Μίμης Ανδρουλάκης, Βασίλης Οικονόμου, Κατερίνα Μάρκου και Μάρκος Μπόλαρης».


Ας δούμε και την εκτίμηση της καθεστωτικής ναυαρχίδας για το αποτέλεσμα του… κυνηγιού, που θα κριθεί στους «λαγούς» του… Κουνέλη, ε, συγνώμη, του Κουβέλη:

«Επίσης υπάρχει και η τέταρτη λίστα της ΚΟ της ΔΗΜΑΡ που αριθμεί, εκτός του κ. Κουβέλη, μια δεκάδα, από την οποία χρειάζεται να συμπράξουν – αν ευοδωθούν οι επαφές με όλα τα πρόσωπα από τις προαναφερθείσες λίστες – τουλάχιστον τέσσερις ή πέντε βουλευτές, αν και θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο λόγω των έντονων εσωκομματικών προβλημάτων».

Συμπέρασμα: Άρα, άνθρακες ο θησαυρός! Τζάμπα οι «σφαίρες» (από το «οπλοστάσιο» των μυστικών κονδυλίων) που θα χαλάσεις Αντωνάκη. Δεν τις τρως… σουβλάκια καλύτερα, να το φχαριστηθείς κιόλας;
ethnikismos.net

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]