Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Στις 29/09 ξεκινά η ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ - Ας ελπίσουμε ότι θα αποφευχθούν τα "φάλτσα"...!!

| No comment


Στις 29 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει η Εθνική Διακλαδική Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2014» και θα διαρκέσει έως τις 3 Οκτωβρίου.


Μία εβδομάδα νωρίτερα, από 22 Σεπτεμβρίου έως  26 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί η Άσκηση Επιστράτευσης – Εκπαίδευσης Εφέδρων Οπλιτών της Πολεμικής Αεροπορίας ενώ η διεξαγωγή της ΤΑΑΣ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 2014» προγραμμίστηκε για το διάστημα 8 έως 12 Σεπτεμβρίου.
Η μετάθεση διεξαγωγής της ΤΑΜΣ  «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ» κατά μία εβδομάδα οφείλεται στην ανάγκη ολοκλήρωσης των εργασιών εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων (ΕΘΚΕΠΙΧ).
Ελπίζεται ότι θα η άσκηση δεν θα έχει "παρατράγουδα", δηλαδή ατυχήματα, βασικά λόγω παλαιότητας του υλικού και χαμηλού επιπέδου εκπαίδευσης, "χαλάρωση" του προσωπικού και αφελή σενάρια μάχης, όπως είχαν ορισμένες από τις τελευταίες μείζονες ασκήσεις.
Η εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και το Βόρειο Αφρική, αλλά κυρίως στην Ουκρανία δείχνουν ότι όταν υπάρχουν οι προϋποθέσεις (και στην περιοχή μας υπάρχουν και με το παραπάνω) να ξεσπάσει η "φωτιά", αυτό θα συμβεί.
Και όποιος νομίζει ότι θα μας σώσουν οι ... Αμερικανοί ή το ΝΑΤΟ, ας ρωτήσει τους Ουκρανούς ή τους Ιρακινούς πόσο τους "εσωσαν"...
Mε απλά λόγια "αν δεν έχεις νύχια να ξυστείς μην περιμένεις να σε ξύσουν οι άλλοι"...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]