Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Έτσι κόβει της δαπάνες ο Σαμαράς: 26 άτομα της ΝΕΡΙΤ για 30 λεπτά ομιλίας στη Χαλκιδική!!

| No comment

Αφού έριξαν μαύρο στην ΕΡΤ και απέλυσαν μέσα σε μια νύχτα 2.000 άτομα δήθεν για λόγους οικονομίας (προσλαμβάνοντας άλλα 2.000 άτομα στη συνέχεια), τώρα στέλνουν αποστολή «μαμούθ» για να καλύψει μια ομιλία μισής ώρας του Σαμαρά στη Χαλκιδική.


Η διοίκηση της «ακομμάτιστης» ΝΕΡΙΤ που αρνήθηκε να μεταδώσει την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα και της Χρυσής Αυγής στην ΔΕΘ ενέκρινε αποστολή 26 ατόμων για την τηλεοπτική κάλυψη της ομιλίας του πρωθυπουργού στην Χαλκιδική ενόψει των 40 χρόνων από την ίδρυση της ΝΔ.
Είκοσι έξη άτομα τα οποία μετέβησαν από εχθές Πέμπτη στο σημείο των εκδηλώσεων, ενώ η ομιλία του Σαμαρά είναι αύριο! Κι είναι πραγματικά απορίας άξιον γιατί χρειαζόταν να μετακινηθούν όλοι -και οι 26- για τέσσερις ολόκληρες μέρες, για μια ομιλία μισής ώρας;
Για ποιο λόγο άραγε έπρεπε να φύγουν 2 ημέρες πριν την ομιλία και να γυρίσουν μια ημέρα μετά την ομιλία;
Να σημειωθεί πως αυτοί οι 26 δεν είναι οι μόνοι που θα εργαστούν για την τηλεοπτική κάλυψη των εκδηλώσεων της Ν.Δ. και της ΟΝΝΕΔ. Η ΝΕΡΙΤ έχει επιπλέον νοικιάσει ένα δορυφορικό λινκ από ιδιώτη, όπως επίσης και ιδιωτικό συνεργείο με κάμερα και ηχολήπτη.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]