Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Μποφίλιου: «Να πεθάνουν οι Χρυσαυγίτες και οι ψηφοφόροι τους» !!! ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 1 ΤΟΥ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ!!!

| No comment


Άστραψε και βρόντηξε κατά της Χρυσής Αυγής η γνωστή ερμνηεύτρια Νατάσα Μποφίλιου, λέγοντας πως τόσο οι φασίστες όσο και αυτοί που τους υποστηρίζουν θα έπρεπε να πεθάνουν, σαν ένδειξη σεβασμού στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Μέσα από τον λογαριασμό της στο twitter, η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε με πολύ σκληρή γλώσσα τόσο για τα μέλη της Χρυσής Αυγής και τους ψηφοφόρους της, τους οποίους χαρακτήρισε «κτήνη» και «αλήτες». Μάλιστα η κ. Μποφίλιου επανήλθε λέγοντας πως δεν πρόκειται να απολογηθεί για την τοποθέτησή της και δεν πρόκειται να υποκύψει σε απειλές και τσαμπουκάδες.


Άρθρο 1
Το άρθρο 1 του ν. 927/1979 αντικαθίσταται ως εξής:
«Άρθρο 1
Δημόσια υποκίνηση βίας ή μίσους
1. Όποιος με πρόθεση, δημόσια, προφορικά ή δια του τύπου, μέσω του διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, υποκινεί, προκαλεί, διεγείρει ή προτρέπει σε πράξεις ή ενέργειες που μπορούν να προκαλέσουν διακρίσεις, μίσος ή βία κατά προσώπου ή ομάδας προσώπων, που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές καταβολές, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, το σεξουαλικό προσανατολισμό, την ταυτότητα φύλου ή την αναπηρία, κατά τρόπο που εκθέτει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη ή ενέχει απειλή για τη ζωή, την ελευθερία ή τη σωματική ακεραιότητα των ως άνω προσώπων, τιμωρείται με φυλάκιση τριών (3) μηνών έως τριών (3) ετών και με χρηματική ποινή πέντε έως είκοσι χιλιάδων (5.000 – 20.000) ευρώ.

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]