Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Ετοιμα τα S121 ΠΙΠΙΝΟΣ & S122 ΜΑΤΡΩΖΟΣ - Ξεκινούν δοκιμές ανοικτής θαλάσσης!!

| No comment


Στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά (ΕΝΑΕ) και το έργο ολοκλήρωσης της ναυπήγησης των τριών υποβρυχίων Type 214 επιθεώρησε σήμερα ο Αρχηγός του Πολεμικού Ναυτικού αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, προκειμενου να διακριβώσει ότι οι δεν θα καθυστερήσουν οι παραδόσεις των δύο πρώτων σκαφών.


Υπενθυμίζεται ότι το S121 ΠΙΠΙΝΟΣ θα ξεκινήσει τις θαλάσσιες δοκιμές ανοικτής θαλάσσης σχεδόν ταυτόχρονα με το S122 ΜΑΤΡΩΖΟΣ μέχρι το τέλος του έτους και θα ενταχθούν σε υπηρεσία, εντός του 2015.
Οι θαλάσσιες δοκιμές για το τρίτο υποβρύχιο, το S123 ΚΑΤΣΩΝΗΣ, θα ξεκινήσουν τα τέλη του, αφού υπολείπεται ακόμα ναυπηγικό έργο,, ενώ το φθινόπωρο αναμένεται να ξεκινήσουν και οι θαλάσσιες δοκιμές για το S118 ΩΚΕΑΝΟΣ Τype 209/1200 για το οποίο εκφράζονται αμφιβολίες σχετικά με το επίπεδο επιτυχία τους προγράμματος εκσυγχρονισμού.
To S121 ΠΙΠΙΝΟΣ έχει ήδη ολοκληρώσει τις 157 αξιολογήσεις συστημάτων εν όρμω (HAT) και, οι θαλάσσιες δοκιμές (SAT) θα γίνουν σνοικτά της Κρήτης.
Το MATΡΩΖΟΣ αναμένεται να ξεκινήσει τις δοκιμές ανοικτής θαλάσσης στα τέλη Δεκεμβρίου.
Φυσικά πάρα πολλά ζητήματα παραμένουν άλυτα σε ότι αφορά τη υποστήριξη των υποβρυχίων, τις εγγυήσεις των κατασκευαστών (δεν υπάρχουν!), τις συμβάσεις που έχουν καταγγελθεί από τους κατασκευαστές, την ανυπαρξία σύγχρονων τορπιλών για τα υποβρύχια κλπ, αλλά αυτά ελπίζεται να αντιμετωπιστούν εν καιρώ.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]