Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΝΕO “ΣΟΚ” ΚΑΙ “ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΕΣ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΨΑΡΑ. ΜΗΠΩΣ ΕΝ ΤΕΛΕΙ Η Η “ΥΠΕΡΟΧΗ” ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΜΕ ΑΙΜΑ;

| No comment


Εν τέλει η κυρία Ψαρά δεν θα μας επιτρέψει να αναπαυθούμε έστω και μια ημέρα και να μην επιστρατεύσουμε την πέννα.
Ειλικρινά η φαυλότητα και ο εκχυδαϊσμός, η διασπορά μίσους και διχόνοιας, καθώς και η έμμεση μέσω μιας θεατρινίστικης αγανάκτησης προτροπή για αντίποινα, έχουν κάποια δεοντολογικά όρια, ακόμη και για χυδαία άτομα όπως αυτή.


Σε μια μοναδική λοιπόν προσπάθεια ανάτασης και ξεσπάσματος της συναισθηματικής και συνειδησιακής μας ευαισθησίας η κυρία Ψαρά ως επάξιο μέλος της φυλής των πλασμάτων που έχουν υπεραναπτυγμένους τους κυνόδοντες και τρέφονται με αίμα, σπεύδει να μας πουλήσει νέο «σοκ» και νέα «ανατριχίλα».

Ως γνήσιο λοιπόν βαμπίρ, όπως και οι περισσότεροι του «λειτουργήματός» της, τι θεωρεί πιο φυσικό από το να ανακατευθεί και να ανακινήσει ιστορίες με νεκρούς, τάφους και αίματα, γαρνιρισμένες φυσικά με την απαραίτητη σος της υπερβολής, της αντιστροφής και της διαλεκτικής διαστροφής.

Ο λόγος για μια ηχογράφηση του 2008 (κάτι λέγαμε στο χθεσινό μας κείμενο, πάλι προς τιμήν της «εξαιρέτου» κυρίας, για την μηχανή του χρόνου) στο κινητό του Συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη που αφορά ένα χλευαστικό αυτοσχέδιο τραγούδι για την δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, το οποίο εκτιμάται, όπως άλλωστε χιλιάδες άλλα γεγονότα και συμβάντα, ότι το απαγγέλλει ο ίδιος.

Διότι είναι πασιφανές ότι το αστικό καθεστώς προχώρησε στην σύνταξη πορίσματος, στον διωγμό και στις προφυλακίσεις Ελλήνων βουλευτών, όχι βάσει κατηγοριών στηριγμένων σε αποδεικτικά στοιχεία, αλλά βάσει εκτιμήσεων.

Μετά λοιπόν το «σοκ» και τις «ανατριχίλες» και αφού παραθέτει με κάθε λεπτομέρεια το χλευαστικό άσμα που παραπέμπει σε εκείνο τωνOlympians «Πίσω από τις λέξεις», η «αμερόληπτη» και «φιλαλήθης» δημ(ι)οσιογράφος  προβαίνει σε προσωπικά σχόλια και κριτική, όσον αφορά το ποιόν και το ήθος του Συναγωνιστή μας λόγω του ότι δεν σεβάστηκε τον θάνατο ενός 15χρονου. Και όλα αυτά επειδή εκτιμάται επαναλαμβάνουμε, ότι το απαγγέλλει ο ίδιος επειδή βρέθηκε στο κινητό του. Αδιάσειστο στοιχείο!!!!!!  Με την αυτή λογική αν στο κινητό κάποιου βρεθεί ένα βίντεο με κουκουλοφόρο τζιχαντιστή να αποκεφαλίζει αιχμάλωτο, θα εκτιμηθεί ότι ο κάτοχος του κινητού είναι ο δήμιος.

Ειλικρινά ας έδειχνε την αυτή αγανάκτηση και δημοκρατική ευθιξία, καθώς και τον σεβασμό για νεκρούς και ας σχολίαζε το ποιόν και το ήθος των ακροαριστερών μιασμάτων που την επομένη κιόλας της δολοφονίας των δυο νέων παιδιών στο Νέο Ηράκλειο πραγματοποίησαν πορεία με κυρίαρχο σύνθημα «για τον Παύλο Φύσσα δεν φθάνουν μόνο δυο, όλοι οι Ναζί στο νεκροτομείο».  ‘Η ας σχολίαζε επίσης την σκανδαλώδη σιωπηρή αποδοχή της διπλής δολοφονίας από βουλευτές και από τον ίδιο τον χρυσοπληρωμένο πρόεδρο της δημοκρατίας, που απέφυγαν να καταδικάσουν την τρομοκρατική πράξη. Ας σχολίαζε απλώς και όχι να καταδίκαζε. Το γνωρίζουμε ότι είναι πάρα πολύ γι αυτή και αντίθετο του «υπέροχου» χαρακτήρα της, να καταδικάσει την στυγνή δολοφονία ανθρώπων διαφορετικής ιδεολογικής ταυτότητας από την δική της.

Στην συνέχεια αναφέρει τα συνήθη αποσπάσματα και τις γνωστές παραπομπές από την δικογραφία εις βάρος της Χρυσής Αυγής.

Και εδώ ερωτούμε.
Έχει το δικαίωμα πρόσβασης ο οποιοσδήποτε στην δικογραφία προ της δίκης εκτός από τους συνηγόρους των υπόδικων; Ποίοι είναι αυτοί που προμηθεύουν την κυρία Ψαρά με στοιχεία και πληροφορίες σχετικά με το κατηγορητήριο; Με ποίο δικαίωμα η αήθης «δημοσιογράφος» τα προβάλλει διανθίζοντάς τα με προσωπικά σχόλια και χαρακτηρισμούς, στήνοντας τοιουτοτρόπως δίκες προ της δίκης;

Μην προβληματίζεστε. Η απάντηση είναι απλή. Η συγκεκριμένη κυρία δεν είναι άλλο τι από ένα καλοπληρωμένο γρανάζι του αστικού καθεστώτος, επιστρατευμένη στον διωγμό εις βάρος του Εθνικιστικού Κινήματος. Ως γνήσιο φερέφωνο από το βήμα που της έχει παραχωρηθεί από το άθλιο σύστημα, προβάλει την χαλκευμένη πληροφόρηση και την αντεστραμμένη πραγματικότητα, προκειμένου να καθοδηγήσει και να χειραγωγήσει την κοινή γνώμη μέσω μιας τεχνηέντως δημιουργηθείσας  συναισθηματικής φόρτισης και αγανάκτησης,  να προετοιμαστεί για μια δίκη παρωδία.

Πάλι αναφορές λοιπόν στα βίντεο με τον ένοπλο Ηλία Κασιδιάρη, πάλι σχολιασμοί για τις ασκήσεις σκοποβολής, συνεχής επανάληψη των τετριμμένων αλλοπρόσαλλων, ανακόλουθων και κυρίως αναπόδεικτων αναφορών για εκπαιδεύσεις, παραεκπαιδεύσεις και ιδεολογικές κατηχήσεις.
Σωρεία σχολίων, πληθώρα κρίσεων και χαρακτηρισμών, μηδενικής όμως νομικής βαρύτητας.
Όπως άλλωστε και όλες οι κατηγορίες εις βάρος της Χρυσής Αυγής.

Συμπερασματικά λοιπόν καταλήγουμε στο ότι, όσο πλησιάζει η ώρα για την πολύκροτη δίκη, τόσο πλησιάζει και η ώρα για την κατάρρευση της κακοστημένης και χοντροκομμένης σκευωρίας, τόσο πλησιάζει η ώρα του απόλυτου εξευτελισμού της ανθελληνικής κυβέρνησης.  Φυσικά αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν και γι αυτό μέσα στην αγωνία και τον πανικό τους επιστρατεύουν το ακριβοπληρωμένα φερέφωνα δικαίωσης και καταξίωσης του αθλίου καθεστώτος, όπως την κυρία Ψαρά και τους ομοίους της.

Αλλά εδώ αγαπητή κυρία, ειλικρινά ξεπεράσατε κάθε όριο δεοντολογίας και κινηθήκατε πλέον στο πεδίο της άκρατης χυδαιολογίας. Διότι εσείς είστε αυτή που σπιλώσατε την μνήμη νεκρού εκμεταλλευόμενη αναίσχυντα και αήθως τον τραγικό θάνατο του και την οδύνη της οικογενείας του, προκειμένου να προβάλλετε συνδυάζοντας μέσω αυτού το ψέμα, την συκοφάντηση και την λασπολογία.

Διότι αυτά είναι τα μόνα όπλα που διαθέτετε εις βάρος του Εθνικιστικού Κινήματος.  
Τελειώνοντας θα σας συνιστούσαμε στο επόμενο τερατούργημα που θα συντάξετε να προβάλλετε νέα «σοκαριστικά» και «ανατριχιαστικά» στοιχεία από την παιδική ηλικία στελεχών της Χρυσής Αυγής, όπως το κλέψιμο μαρμελάδας από το βάζο της γιαγιάς, ξυλοφόρτωμα του γειτονόπουλου για την διαφωνία στο σχολικό ποδόσφαιρο, καθώς και το πονηρό σήκωμα της φουστίτσας της συμμαθήτριας. Πού ξέρετε μπορεί εν τέλει  να καταχωρηθούν και αυτά στην δικογραφία. Πάντως είναι εφάμιλλης σοβαρότητας με τα ήδη καταχωρηθέντα.

ethnikismos.net

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]