Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Σύμφωνα με το MEGA το να λες την αλήθεια είναι πρόκληση!!! ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΙΑ!!

| No comment


Τα κανάλια της διαπλοκής είναι γνωστά πλέον για το ανθελληνικό τους μένος. Πήραν μέρος στο μεγάλο αντισυνταγματικό και αντιδημοκρατικό «θέατρο» που στήθηκε από την ημέρα των παρανόμων διώξεων έως σήμερα. 




Το ίδιο έκαναν και χθές κατά την διάρκεια της ορκωμοσίας των δημοτικών συμβούλων του δήμου Αθηναίων στο Γκάζι. Χαρακτήρισαν προκλητική την παρουσία και την δήλωση του Ηλία Κασιδιάρη ο οποίος δήλωσε : « Θέλαμε να βάλουμε τους κλέφτες φυλακή αλλά μας έβαλαν αυτοί , δεν πειράζει. Στο τέλος η Ελλάδα πάντα νικαει.» και συμπλήρωσε ό Ηλίας Παναγιώταρος « Χούντα είναι θα περάσει.» 

Είναι λογικό να ενοχλούνται από αυτό και να το θεωρούν προκλητικό οι MEGAλο καναλάρχες καθώς στοιχιζομενοι πλήρως με την κατοχική κυβέρνηση και με τους φασίστες της αριστεράς προσπάθησαν να διαστρεβλώσουν την αλήθεια οι μεν, και να εμποδίσουν την τέλεση των δημοκρατικών μας δικαιωμάτων οι δε. Είναι τόσο δημοκρατικοί που απαγόρευσαν όχι μόνο στους φίλους του κινήματος να παρευρεθούν εντος του χώρου που θα γινόταν η ορκωμοσία αλλά και σε βουλευτή του ελληνικού κοινοβουλίου δείχνοντας για ακόμα μια φορά στον ελληνικό λαό ότι η δημοκρατία είναι νεκρή

Θίχτηκαν μάλιστα από το «σύνθημα μίσους» που φώναζαν οι συναγωνιστές και που εκφράζει ακριβώς αυτό για το οποίο μιλαει το κίνημα μας . Για το ΑΙΜΑ της φυλής μας που οι πρόγονοι μας έχουν χύσει σε δεκάδες πεδία μαχών για να μπορούμε εμείς σήμερα να είμαστε «ελεύθεροι» και για την ΤΙΜΗ που είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του Έλληνα. Η τιμή στην οικογένεια , στην πατρίδα , στην θρησκεία , στον συνέλληνα και την τιμιότητα που διέπει την ζωή του σε κάθε στιγμή της καθημερινότητας, πράγματα άγνωστα φυσικά για τα δεκανίκια του συστήματος της νέας τάξης πραγμάτων. 

Βγήκαν στα δελτία κάνοντας λόγο για σόου του Ηλία Κασιδιάρη κατά την διάρκεια της άφιξης του. Της άφιξης του , σιδηροδέσμιος , από τα κελιά της «δημ(Ι)οκρατίας» στα οποία είναι έγκλειστος εντελώς παράνομα και αντισυνταγματικά μόνο και μόνο επειδή στο κοινοβούλιο τους «εκτελούσε» με τα λεκτικά πυρά του και τους ξεσκέπασε με το βίντεο Μπαλτάκου . Εκείνη την ημέρα τα Μέσα Μαζικής ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ (οι «ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ») έκαναν πραγματικό σόου πάνω στο κουφάρι της δημοκρατίας γιατί όλοι μαζί οδήγησαν στην φυλακή έναν «φασίστα» , που μιλάει ανοιχτά για την ελεύθερη βούληση του λάου να αποφασίζει για το μέλλον του με δημοψηφίσματα !!!

Η καλύτερη δημοκρατία είναι εκείνη, όπου στους κακούς δεν επιτρέπεται να παίρνουν την εξουσία και στους καλούς δεν επιτρέπεται ν’ αρνούνται τη διακυβέρνηση του τόπου τους. Πιττακός ο Μυτιληναίος

ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ


ELNEWS - HELLENICPRIDE

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]