Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

"Ice bucket challenge... το μπουγέλωμα της ηλιθιότητας" ΚΑΙ Η ΜΟΔΑΤΗ Μ@ΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ...

| No comment


ΗΜΑΡΤΟΝ!
ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΛΕΟΝ εδώ και τώρα ΑΥΤΗ Η @ΑΛΑΚΙΑ «Ice bucket challenge» που έχει συνεπάρει τον πλανήτη! ΚΑΛΗ Η ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ για την ασθένεια ALS, αλλά μήπως να άρχιζαν οι απανταχού διάσημοι του πλανήτη, ημεδαποί και αλλοδαποί να μπουγελώνονται με ένα ΚΟΥΒΑ ΓΕΜΑΤΟ ΑΙΜΑ;




Ίσως τότε να τραβούσαν τα βλέμματα κάποιων ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ και που αφήνουν και σφαγιάζονται καθημερινά ΑΜΑΧΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΣΤΗ ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ, κατεξοχήν γυναικόπαιδα! Σύνολο σφαγιασθέντων μέχρι στιγμής..... 2.000 αθώος κόσμος και ο πλανήτης κάθεται και κοιτάζει πως ο κάθε ΔΙΑΣΗΜΟΣ παίρνει ένα κουβά, βάζει παγάκια και μπουγελώνεται προσφέροντας την πιο ΗΛΙΘΙΑ (με κουβά περικεφαλαία) υποστήριξη στον ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΣ!
Είδατε κανέναν να παίρνει κουβά για την αιματοχυσία όμως; Γιατί πολλοί απλά, οι Αμερικάνοι τάχα μου για φιλανθρωπικό σκοπό, στο τελείως ξαφνικά, από το ΠΟΥΘΕΝΑ, είπαν, ας μάθει όλος ο πλανήτης τι είναι η ασθένεια ΑLS που σκοτώνει ένα άνθρωπο στα δέκα η και περισσότερο χρόνια, ενώ σε κλάσματα δευτερολέπτων έχουν ξεκληριστεί ολόκληρες οικογένειες στην ΓΑΖΑ, χωρίς ίχνος φιλανθρωπίας! Άρα αποπροσανατολίζουν την κοινή διεθνή γνώμη έτσι ώστε τα Μ.Μ.Ε να ασχολούνται με "@απαριές", ενώ αφήνουν το ΙΣΡΑΗΛ να σφαγιάζει ΑΜΑΧΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ! 

zougla.gr

Η νέα μόδα λοιπόν είναι αυτή που εδώ και λίγες μέρες έχει γεμίσει τις ιντερνετικες και τηλεοπτικές οθόνες μας το ice bucket challenge. Πρόκειται για μια δοκιμασία στην όποια κάποιος «διάσημος» είτε αδειάζει ένα κουβά με παγωμένο νερό πάνω του είτε δίνει ένα ποσό για κάποιον κοινωφελή σκοπό. Αυτή η μόδα όπως ήταν λογικό ήρθε και στην Ελλάδα. Κάθε τηλεοπτικός μαϊντανός και τηλεπερσονα της κάκιας ώρα μπουγελώνεται για λίγα λεπτά δημοσιότητας. Είναι όλοι αυτοί και όλες αυτές που βγαίνουν δεξιά και αριστερά «αγωνιζόμενοι» για τα παιδάκια του κόσμου που πίνουν και διψούν αλλά χαλούν δεκάδες λίτρα νερό για να κάνουν το κέφι τους. Είναι ο ίδιος συφερτος  που αδιαφορεί για το γίνεται γύρω του για το αν οι υπόλοιποι Έλληνες , που δεν ζουν στον δικό τους επίπλαστο κόσμο , πίνουν , διψούν και υποφέρουν καθημερινά. Σαν Λουδοβίκοι και σαν Αντουανέτες δε δίνουν δεκάρα για όλα αυτά και κάποιες φορές τους έχουμε δει γελώντας να λένε στους μη έχοντες να « φανέ παντεσπάνι». Ξεχνούν όμως πως για καθένα ένα τέτοιο Λουδοβίκο κάθε μια τέτοια Αντουανέτα υπάρχει πάντα ένας Ροβεσπιέρος. Νοιάζονται μόνο για το lifestyle τους και την προσωπική τους προβολή τόσο πολύ που αν η μόδα πρόσταζε να βάλουν ένα καρότο στα οπίσθια τους θα το έκαναν. Όπως όμως είναι μόδα το καρότο άλλο τόσο μόδα μπορεί να γίνει και η γκιλοτίνα και τότε θα φάνει ποσά απίδια πιάνει ο σάκος.

Βέβαια αυτή η μόδα έχει εξαπλωθεί σε όλον τον πνευματικά φτωχό αδιάφορο νεοέλληνα που αντί να προβληματιστεί και να παλέψει για ένα καλύτερο μέλλον για αυτόν και για τα παιδιά του προσπαθεί να καλύψει τα κενά του με ότι σαβούρα του δοθεί… ώστε να ανήκει και αυτός σε αυτό που ονομάζουμε «μόδα της εποχής»

ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ

ELNEWS - HELLENICPRIDE


Η ασέβεια είναι εύκολη. Αυτό που είναι δύσκολο είναι να είσαι πνευματώδης.
Tom Lehrer, 1928-, Αμερικανός μαθηματικός κ τραγουδοποιός

Σχεδόν όλοι οι άνθρωποι είναι σκλάβοι, επειδή δεν ξέρουν να προφέρουν τη λέξη «όχι».
Nicolas Chamfort, 1740-1794, Γάλλος συγγραφέας

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]