Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΠΟΥΤΑΡH ΣΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!

| No comment


Τις «ευλογίες» του, αν και δεν εμπίπτει στην αρμοδιότητά του, έδωσε ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος για τη δημιουργία κατεύθυνσης Μουσουλμανικών Σπουδών στη Θεολογική Σχολή του ΑΠΘ.

Στη χθεσινή συνάντησή του στην Αθήνα με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, ο υπουργός είπε ότι «στεκόμαστε δίπλα στην προσπάθεια αυτήν, που με την ψήφιση από τη Βουλή του νόμου περί θρησκευτικών κοινοτήτων ολοκληρώνει τη δικαιοκρατική κατάσταση σχετικά με τη θρησκευτική ελευθερία». Το θέμα έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση του μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Ανθιμου, ωστόσο, όπως υποστήριξε ο κ. Λοβέρδος, «το επιδοκίμασαν οι τέσσερις μητροπολίτες της Θράκης, το επιδοκιμάζουμε και εμείς». Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης εμφανίστηκε ικανοποιημένος, εκφράζοντας τη στήριξή του στο εγχείρημα της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ.
Δυστυχώς είναι γενικό το κακό! Όταν στο κανάλι της Βουλής μεταδίδετε τούρκικο ντοκιμαντέρ με παιδάκια δημοτικού που λένε πόσο περήφανα είναι που είναι Τούρκοι και πως παραδίδουν τον εαυτό τους στην Τουρκία, ω! Αττατούρκ, τι άλλο περιμένετε από τους Λοβέρδους της δυστυχίας μας και του κλεφτοπασόκ που ρήμαξε την χώρα… 
Υ.Γ. Λεω κλεφτοπασόκ και όχι άλλο κόμμα γιατί ο λύκος κι αν εγέρασε, μηδέ την τρίχα άλλαξε, μηδέ την κεφαλή του…

http://ethnikismos.net

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]