Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

H Άγκυρα βάζει μπρος το «Σχέδιο του Αιώνα» και η ελληνική κυβέρνηση τον ύπνο του δικαίου…!!

| No comment


Και οι Σαμαροβενιζέλοι (σκόπιμα) νάνι νάνι… Ως το «Σχέδιο του Αιώνα» χαρακτήρισε ο Τούρκος υπουργός Δασών και Υδατίνων Υποθέσεων, Βεϊσέλ Έρογλου, το σχέδιο για τη μεταφορά νερού από την Τουρκία στα κατεχόμενα, προσθέτοντας ότι οι εργασίες συνεχίζονται βήμα προς βήμα.


Ο Τούρκος αξιωματούχος ανακοίνωσε ότι οι εργασίες για την τοποθέτηση του αγωγού κάτω από τη θάλασσα συνεχίζονται και ότι η εγκατάσταση του αγωγού θα αρχίσει την προσεχή βδομάδα.
Επεσήμανε ότι για χρόνια ο «λαός» στην «ΤΔΒΚ», υπέφερε λόγω των προβλημάτων ύδατος και με την τοποθέτηση 107 χιλιομέτρων αγωγού, 75 εκατομμύρια κυβικά μέτρα νερού θα έρχονται στα κατεχόμενα κάθε χρόνο.
Εξήγησε ότι στα πλαίσια του σχεδίου για τη μεταφορά νερού στα κατεχόμενα από την Τουρκία έχει συμπληρωθεί ο υδατοφράκτης Alaköprü και το ψευδοκράτος έχει συμπληρώσει τον υδατοφράκτη Geçitköy έγκαιρα, όπως είχαν υποσχεθεί.
Ο κ. Έρογλου είπε: «Οι εργασίες στην ανοικτή θάλασσα για τη μεταφορά του νερού με αγωγούς προχωρούν με γοργό ρυθμό. Την προσεχή βδομάδα η εγκατάσταση των αγωγών θα αρχίσει και θα συμπληρωθεί εντός 75 ημερών».«Φιλελεύθερος»

hellasforce.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]