Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΣΟΚ !!! Οι Πακιστανοί έφεραν την Τζιχάντ στα Μέγαρα!!!

| No comment


Tο βράδυ του Σαββάτου στις 16 Αυγούστου (δυο μέρες μετά την επίσημη επέτειο της ανεξαρτησίας του Πακιστάν από τη Βρετανία) η πακιστανική κοινότητα Μεγάρων όπως συνηθίζει να κάνει κάθε χρόνο (με την άδεια του δήμου), γιόρτασε την ανεξαρτησία της, με ζωντανή μουσική και χορογραφίες από χορεύτριες, με πλήθος πακιστανών (περίπου 1000 άτομα), παρουσία του πρέσβη του Πακιστάν, υψώνοντας σημαίες του Ισλάμ.


Είναι τεράστια πρόκληση να γιορτάζουν και να στήνουν πανηγύρια μουσουλμάνοι, όταν την ίδια ώρα οι φρικαλεότητες των Ισλαμιστών τζιχαντιστών δεν έχουν τέλος. Ακόμα όμως μεγαλύτερη πρόκληση προξενεί το σημείο το οποίο ζήτησε και πήρε άδεια από τον δήμο Μεγάρων η πακιστανική κοινότητα. Φέτος το μέρος που επέλεξαν για να στήσουν το πανηγυράκι τους ήταν η εκκλησία του Αϊ-Γιάννη του Γαλλιλαίου (Χορευταρά).
Σύμφωνα με την ιστορία και έναν από τους θρύλους που συντηρείται ακόμα, κάτω από το εκκλησάκι τα αρχαία χρόνια υπήρχε ένα πηγάδι με θαυματουργές ιδιότητες, μια και γυναίκες από κάθε γωνιά της Ελλάδας συνέρρεαν στον χώρο για να πιουν από το νερό αυτό και να τεκνοποιήσουν. Κατά τα πρώτα χρόνια της τουρκοκρατίας οι τούρκοι και οι τουρκάλες έπιναν νερό από αυτό το πηγάδι και πολλαπλασιάζονταν υπερβολικά. Κάτι έπρεπε να γίνει κάπως έπρεπε να κλείσει το πηγάδι. Οι Μεγαρίτες πήγαν στο πασά της περιοχής και του ζήτησαν να κλείσουν το πηγάδι γιατί από μέσα έβγαιναν δαιμόνια και να χτίσουν από πάνω μία εκκλησία. Ο τούρκος πασάς που δεν του άρεσε η ιδέα να χτίσουν εκκλησία, τους είπε πως θα επέτρεπε την δημιουργία της εκκλησίας με τον όρο να το τελειώσουν σε μια μέρα. Όλοι οι κάτοικοι δούλεψαν και μετέφεραν τα υλικά από χέρι σε χέρι. Ξεκίνησαν από τα χαράματα και ως το απόγευμα είχαν τελειώσει με το χτίσιμο της εκκλησίας. Οι νέες κοπέλες από την χαρά τους χόρεψαν ένα χορό γύρω από την εκκλησία, τον αρχαιοελληνικό κυκλικό χορό όπως παριστάνονταν στην ασπίδα του Αχιλλέα. Από τότε έως και της μέρες μας κάθε χρόνο την Τρίτη του Πάσχα πλήθος κόσμου συγκεντρώνεται για να δει την αναβίωση αυτού του χορού.
Οι διοικούντες, λίγο πριν παραδώσουν τα ηνία του δήμου στην νεοεκλεγείσα δημοτική αρχή, είχαν την αυθάδεια να παραδώσουν τον συγκεκριμένο ιστορικό - θρησκευτικό χώρο στην πακιστανική κοινότητα, κάνοντας το χατίρι σε στελέχη και τον πρόεδρο του εργατικού κέντρου που πρωτοστάτησαν για την εξασφάλιση της έγκρισης αυτής της ξεδιάντροπης εκδήλωσης. Κανένας δεν αντιδρά στην παραχώρηση του σταδίου των Μεγάρων στους λαθρομετανάστες κάθε χρόνο για το ραμαζάνι. Κανέναν δεν ενόχλησε η παραχώρηση μίας πλατείας με μεγάλη ιστορική και θρησκευτική σημασία μία ημέρα μετά τον εορτασμό της Παναγίας - της Παναγίας των Ελλήνων - και ανήμερα του εορτασμού των Αγίων Μαρτύρων πολιούχων της πόλης.
Σε όλα αυτά η νυν διοίκηση ''νίπτει τας χείρας της'' δια της απουσίας της από το γεγονός αφού έχει προηγουμένως εγκρίνει την παραχώρηση του χώρου. Σε ότι αφορά την μελλοντική διοίκηση όλως τυχαίως ο κ. Γρηγόριος Σταμούλης (μελλοντικός δήμαρχος) πέρασε από το σημείο και όλως τυχαίως μέλη του συνδυασμού του και μελλοντικοί δημοτικοί σύμβουλοι εθεάθησαν σε διπλανά καφέ. Δεν είναι μόνο το θράσος τους να στήνουν χορούς και πανηγύρια την ώρα που οι ομόθρησκοι τους σφαγιάζουν, βιάζουν και απαγάγουν όποιον χριστιανό βρίσκεται στο διάβα τους είναι και η βεβήλωση χώρων με μεγάλη ιστορική και θρησκευτική σημασία και μάλιστα με την βοήθεια των διοικούντων. Φαίνεται ότι το σχέδιο εξόντωσης των Ελλήνων απλώνει τα πλοκάμια του και στο δήμο μας και συχνά πυκνά ενδύεται την προβιά μικροπολιτικών συμφερόντων.
Χρυσή Αυγή - Τ.Ο. Μεγάρων

xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]