Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Χρυσή Αυγή - Προσλήψεις σε Βουλή και Ευρωκοινοβουλιο - " Δεν υπάρχουν διλήμματα μπροστά στην αλήθεια " !!

| No comment



Είναι καιρός τώρα που η πολεμική του κατοχικού καθεστώτος χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να πατάξει , να τρομάξει και να συκοφαντήσει στον ελληνικό λαό την Χρυσή Αυγή.





Μετά την νέα παράνομη προφυλάκιση του Ηλία Κασιδιάρη , τις μαζικές προσαγωγές προ ημερών δεκάδων συναγωνιστών μας , με μόνο σκοπό την καταγραφή τους από την αστυνομία του Κικίλια , ένας νέος οχετός ψευδών άνοιξε. Τα κανάλια της διαπλοκής ,αυτά που τόσα χρόνια υπηρετούν πιστά την κάθε κυβέρνηση που έχει βάλει ένα λιθαράκι στην καταστροφή της πατρίδας μας, άρχισαν να μιλούν για ρουσφέτια από πλευράς του κινήματος μας και για διορισμούς συνεργατών σε βουλή και ευρωκοινοβούλιο. Μιλούν και μας δείχνουν με το δάχτυλο ποιοί ; ; Αυτοί που τόσα χρόνια διασπάθισαν δημόσιο χρήμα κάνοντας « δουλίτσες» με μεγαλοεργολάβους ,( Μπόμπολας , Κόκκαλης κ.λ.π.), πλούτισαν από τα ολυμπιακά έργα που υπερχρέωσαν ακόμα πιο πολύ την Ελλάδα, ενω διόριζαν κατά χιλιάδες φίλους συγγενείς και ψηφοφόρους αρκεί να μην έχαναν την βουλευτική τους καρέκλα.

 Δημιούργησαν αυτό το τέρας που λέγετε ελληνικό δημόσιο μόνο και μόνο για να έχουν το μαξιλαράκι , την εργατική αριστοκρατία , που θα τους έδινε ανάλογα με τα συμφέροντα της την εξουσία για να μπορούν οι κυβερνώντες να έχουν υπόδουλο και διασπασμένο τον λαό μας χωρίζοντας τον σε μπλέ , πράσινα , κόκκινα και ρόζ πολιτικά στρατόπεδα.

 Όλα αυτά ίσχυαν μέχρι που στο πολιτικό προσκήνιο εμφανίστηκε το μόνο λαϊκό και εθνικό κίνημα της μεταπολεμικής Ελλάδας η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Το κίνημα που ήρθε να ενώσει τους Έλληνες . Το κίνημα που από την πρώτη μέρα διώκεται όχι μόνο για τα πιστεύω του αλλά και για τον ακτιβισμό του διότι είναι το μόνο κόμμα που ανοιχτά αποκάλυψε την βρώμα του πολιτικού κατεστημένου που τόσα χρόνια κυβερνά. Το κίνημα που την επιχορήγηση , μέχρι το καθεστώς να την διακόψει παράνομα , και τους μισθούς των βουλευτών του δεν τα έκανε βίλες και πισινές αλλά φαγητό και φρόντισε  δεκάδες εξαθλιωμένες ελληνικές  οικογένειες, που  η «ανάπτυξη» του σαμαρά τις είχε οδηγήσει στην ανεργία και την εξαθλίωση.

Αφού λοιπόν το παραμυθάκι περί ναζισμού κατέπεσε και επίσημα ακόμα μια φορά και μάλιστα από τον ίδιο τον Αρχηγό του κινήματος σε πρόσφατη συνέντευξη του και γνωρίζοντας ότι το κατηγορητήριο είναι σαθρό και θα καταπέσει , χωρίς βεβαία αυτό να αποτελεί εμπόδιο για την χούντα του Σαμαρά για να προφυλακίσει τους πάντες, ξεκίνησαν την λάσπη για δήθεν ρουσφέτια. Μιλούν για τους επιστημονικούς συνεργάτες σε βουλή και ευρωκοινοβούλιο και τους μετακλητούς υπάλληλους λέγοντας ότι διορίζουν σε αυτές τις θέσεις «δικά μας παιδιά» . Όταν ένα κίνημα έχει σημαία την ιδεολογία του είναι περά για περά λογικό να επιλεγεί άτομα με κοινές ιδεολογικές καταβολές για να έχουν και κοινή πιστή στον σκοπό μας. Πως είναι δυνατόν κάποιος αν δεν είναι εθνικιστής να μπορέσει να αντιληφθεί ποιο είναι το όφελος του έθνους και πως αυτό θα μεγαλουργήσει όταν όλοι οι άλλοι του λεγόμενου « συνταγματικού τόξου» ενδιαφέρονται μόνο για την τσέπη τους.

Ας αφήσουν λοιπόν όλοι αυτοί την Χρυσή Αυγή να κάνει αυτό για το όποιο ήρθε δηλαδή να ενώσει και να οδηγήσει την πατρίδα μας στην εθνική ανάταση και να αρχίζουν να σκέπτονται πως θα είναι το περιβάλλον εντος των φυλακών κορυδαλλού όπως ακριβώς τους είχε πει και ο Αρχηγός μας όταν τον επισκέφτηκαν στην φυλακή.

ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ
ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ

ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ
ELNEWS - HELLENICPRIDE

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]