Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Μπένι ακούς; Σκοπιανοί ψάχνουν τον τάφο του Μέγα Αλεξάνδρου με τον… αστερισμό της Κασσιόπης !!

| No comment


Και ο Ευάγγελος Βενιζέλος (σκόπιμα) τον ύπνο του δικαίου… Η αναζήτηση του τάφου του Μεγάλου Αλεξάνδρου, έχει ξεκινήσει ένα αγώνα δρόμου, καθώς με τις ανασκαφές της ομάδας της Κατερίνας Περιστέρη στην Αμφίπολη, οι Σκοπιανοί ακολουθούν τον αστερισμό της Κασσιόπης, όπως δηλαδή έκαναν οι τρεις μάγοι για να βρουν τον Ιησού στη Βηθλέεμ.


Μια διεθνής ομάδα ειδικών με επικεφαλής έναν «ανεξάρτητο» Κροάτη αρχαιολόγο, ονόματι Ντομαγκίο Νίκολιτς, πραγματοποιεί έρευνες με χρήματα του υπουργείου Πολιτισμού της ΠΓΔΜ στην τοποθεσία Οβτσε Πόλε.
«Την 21η Ιουλίου, ημέρα γέννησης του Μεγάλου Αλεξάνδρου, οι επιστήμονες εργάζονταν άγρυπνα στο μικρό γεώγλυφο. Διατείνονται ότι τις πρωινές ώρες της 21ης Ιουλίου, ο αστερισμός της Κασσιόπης βρισκόταν ακριβώς πάνω από το γεώγλυφο της Μπέλα Ζόρα και πως αυτό το στοιχείο είναι ενδεικτικό του γεγονότος ότι εκεί βρίσκεται ο τάφος κάποιας ιδιαίτερα σημαντικής προσωπικότητας», σημειώνει η εφημερίδα των Σκοπίων Utrinski Vesnik.
Κατά τον υπεύθυνο της έρευνας Νίκολιτς, ο τάφος του Μ. Αλεξάνδρου δεν βρίσκεται ούτε στην Αλεξάνδρεια ούτε στην Ελλάδα, αλλά στο Οβτσε Πόλε: «Μία εσωτερική ώθηση παροτρύνει τους ανθρώπους να θέλουν να ενταφιαστούν εκεί όπου έχουν γεννηθεί. Ο Αλέξανδρος ο Μακεδόνας έχει γεννηθεί στο Οβτσε Πόλε και εκεί βρίσκεται και ο τάφος του, ο οποίος καλύφθηκε εσκεμμένα», δήλωσε ο Κροάτης ερευνητής.
Σύμφωνα με την «Καθημερινή», ο θησαυρός είναι πολύ πιθανόν να αποδειχθεί άνθρακας, καθώς, ένας εν αποστρατεία συνταγματάρχης των ενόπλων δυνάμεων της πρώην ενωμένης Γιουγκοσλαβίας, ο Σβέτοζαρ Στογιάνοβιτς, είπε χαρακτηριστικά στην αντιπολιτευόμενη εφημερίδα Slompoden Pechat: «Παιδιά ηρεμήστε, ούτε το ένα ούτε το άλλο συμβαίνει».
«Η μεγάλη λίθινη η οποία εικάζεται ότι είναι ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου είναι σκυρόδεμα που κατασκευάστηκε πριν από 38 χρόνια από ειδικούς της εταιρείας Yugogas, οι οποίοι από κοινού με τον στρατό διεξήγαγαν έρευνες σε αυτή την περιοχή για τον εντοπισμό κοιτασμάτων πετρελαίου. Θυμάμαι πως κάποιος από τους ειδικούς μου ανέφερε ότι στην κορυφή τοποθέτησαν μια ένδειξη με λατινικούς χαρακτήρες SE, Νοτιοανατολική δηλαδή, ώστε να γνωρίζουν αργότερα προς ποια κατεύθυνση έσκαψαν για τις έρευνες. Εάν υπήρχε κάτι άλλο θα το είχαμε βρει εμείς πρώτοι…», κατέληξε.

hellasforce.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]