Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Ιδού τα ελληνικά Πανεπιστήμια! "Αφύλακτα, ακάθαρτα, βορά στην αναρχία και την παρανομία" !!

| No comment


Mε φωνές και συνθήματα έγινε η παράδοση-παραλαβή της πρυτανείας στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, την Πέμπτη (28/08), με τον νέο πρύτανη, Θεόδωρο Φορτσάκη να "ξεσπάει" για όσα έγιναν αλλά κυρίως να ανησυχεί για το χάλι που παρουσιάζει σήμερα, ένα από τα καλύτερα κάποτε Πανεπιστήμιο της χώρας!


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, περίπου 50 φοιτητές άρχιζαν να φωνάζουν συνθήματα κατά της διαγραφής των "αιωνίων". Μετά την παρέμβαση του απερχόμενου πρύτανη, Θεοδόση Πελεγρίνη, οι διαμαρτυρόμενοι φοιτητές αποχώρησαν, ωστόσο η εκδήλωση δεν ολοκληρώθηκε. Με γραπτή δήλωσή του, ο κ. Φορτσάκης έκανε λόγο για πανεπιστήμιο αφύλακτο, ακάθαρτο, ακαδημαϊκά νεκρό, που έχει γίνει βορά στην αναρχία και την παρανομία.
"Προσκλήθηκα σήμερα στον απολογισμό του απερχόμενου Πρύτανη του ΕΚΠΑ στη Μεγάλη Αίθουσα του Πανεπιστημίου. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του κ. Πελεγρίνη εισήλθαν περίπου 50 άτομα, τα οποία, όταν ανήλθα στο βήμα, με εμπόδισαν να λάβω τον λόγο φωνάζοντας συνθήματα υπέρ των αιωνίων φοιτητών και εναντίον του ισχύοντος νόμου.
Μη μπορώντας να αναπτύξω τις σκέψεις μου ζήτησα από την κατάμεστη αίθουσα να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι τί είδους Πανεπιστήμιο παραλαμβάνει η νέα Πρυτανεία: αφύλακτο, βορά στην αναρχία και την παρανομία, ακάθαρτο, διοικητικά αποδιοργανωμένο, ακαδημαϊκά νεκρό, με οξύτατα φοιτητικά ζητήματα, εγκαταλελειμμένο από τον κρατικό προϋπολογισμό.
Το Δημόσιο Πανεπιστήμιο έχει δυστυχώς καταρρεύσει. Δεσμεύομαι ότι θα εξαντλήσω κάθε προσπάθεια και θα διαθέσω όλες μου τις δυνάμεις, για να ανορθώσω το Δημόσιο Πανεπιστήμιο στη θέση που τού αξίζει, ικανό να εμφυσήσει στους φοιτητές του τις αξίες που τούς πρέπουν και να τούς μεταδώσει τις ακαδημαϊκές γνώσεις που τούς αξίζουν".
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]