Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Καταιγίδα προπαγάνδας από κυβέρνηση και τσοντοκάναλα: Από την Αργεντινή στην χρηματοδότηση των κομμάτων !!!

| No comment
Σε πολύ δεινή θέση πρέπει να είναι ο Αντώνης Σαμαράς και η συμμορία την οποία διευθύνει. Τα εσωκομματικά προβλήματα, η επαπειλούμενη κατάρρευση της κυβέρνησης των υποτακτικών και οι φυγόκεντρες δυνάμεις που αρχίζουν και αναπτύσσονται στο εσωτερικό των δύο προσφάτως ενοποιημένων εγκληματικών οργανώσεων, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, καθιστούν επιτακτική την ανάγκη μίας έντονης και διαρκούς προπαγανδιστικής εκστρατείας τόνωσης του προφίλ τους. Κάτι, δηλαδή, σαν τις προπαγανδιστικές προκηρύξεις της 17Ν, ώστε να δικαιολογεί τα εγκλήματά της...
Τελευταία όπλα στην επικοινωνιακή φαρέτρα της κυβέρνησης και των αργυρώνητων ΜΜΕ είναι η Αργεντινή και το δήθεν σχέδιο νόμου για τον έλεγχο των οικονομικών των κομμάτων. Όσον αφορά την Αργεντινή, η ιστορία είναι πραγματικά απλή, αφού οι συνεργάτες των διεθνών τοκογλύφων στην Ελλάδα, παρουσίασαν μία συνειδητή επιλογή της κυβέρνησης της Αργεντινή, ως μία τραγωδία, προβάλλοντας πλάνα από καταστροφές που είχαν πραγματοποιηθεί προ δεκαετίας στην Αργεντινή. Βέβαια ουδεμία συζήτηση δεν έκαναν για το γεγονός ότι μιλάμε για ένα χρέος μόλις 539 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ η Αργεντινή έχει συναλλαγματικά αποθέματα ύψους 30 δισ.  Ούτε είπαν ότι η «χρεοκοπία» της Αργεντινής είναι το ίδιο ακριβώς με το “selective default” που πριν λίγο καιρό είχε η Ελλάδα. Στην περίπτωση της Αργεντινής, επειδή θα έχει κέρδος η χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά, είναι «χρεοκοπία». Στην περίπτωση της Ελλάδας είναι  “selective default”…
Όσον αφορά την χρηματοδότηση των κομμάτων η κυβέρνηση φροντίζει να διαρρέει ένα «σχέδιο νόμου», ανά δύο μήνες. Τελευταία φορά που ήρθε στην επιφάνεια το συγκεκριμένο «σχέδιο νόμου» ήταν προ μηνός όταν η κυβέρνηση προσπαθούσε και πάλι να επιπλεύσει. Λένε ότι θα κόψουν το 50% της κρατικής χρηματοδότησης, θα καταργήσουν τα ανώνυμα κουπόνια ενίσχυσης και θα απαγορεύσουν  τα δάνεια στα κόμματα με εγγύηση την  μελλοντική κρατική χρηματοδότηση. Θα έλεγε κανείς, «θαυμάσια», όμως η πραγματικότητα είναι ότι κοροϊδεύουν τον κόσμο.

Αν πραγματικά ήθελαν να τα κάνουν όλα αυτά θα είχαν φέρει προς συζήτηση την πρόταση νόμου που κατέθεσε η Χρυσή Αυγή στις 16 Ιουλίου 2012, πριν 2 και πλέον χρόνια δηλαδή, πολύ πριν την αντισυνταγματική αναστολή της χρηματοδότησης της. Θυμίζουμε:
O ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πρεσβεύει την πλήρη κατάργηση της οικονομικής ενίσχυσης των κομμάτων από το Κράτος. Όμως, η παρ. 2 του άρθρου 29 του Συντάγματος, όπως ισχύει σήμερα, δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο. Για να προταθεί η πλήρης κατάργηση της κρατικής χρηματοδότησης, θα πρέπει να αναθεωρηθεί η ως άνω διάταξη του Καταστατικού Χάρτη της Πολιτείας. Περαιτέρω, αναθεώρηση του Συντάγματος δεν μπορεί να γίνει πριν περάσει πενταετία από την περάτωση της προηγούμενης, εν προκειμένω πριν το έτος 2013.
Για τους λόγους αυτούς, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καταθέτει πρόταση νόμου για τον ουσιαστικό περιορισμό (κατά τα 4/5) σε πρώτη φάση της οικονομικής ενίσχυσης των κομμάτων από το κράτος και δεσμεύεται εν συνεχεία να ζητήσει στην επόμενη αναθεώρηση του Συντάγματος την κατάργηση της διάταξης που επιτρέπει την κρατική χρηματοδότηση στα πολιτικά κόμματα.
Το μεγάλο μυστικό της εν λόγω είδησης, σημειώνεται σταθερά στο τέλος αυτών των δημοσιευμάτων. Το εν λόγω σχέδιο νόμου δεν μπορεί να ψηφιστεί τώρα, γιατί αφορά τα οικονομικά των κομμάτων, συνεπώς απαιτεί σύγκληση της Ολομέλειας, που θα γίνει τον Οκτώβριο. Όμως τον Οκτώβριο θα έχουμε εκλογές! Συνεπώς πρόκειται για μία επικοινωνιακή φούσκα! Ο Σαμαράς το χρησιμοποιεί τώρα, θα το χρησιμοποιήσει και στην προεκλογική του εκστρατεία και αν βρεθούν αρκετοί ανόητοι να τον ψηφίσουν, μετά απλώς «θα το ξεχάσει».
Και δεν μπορεί να μην το ξεχάσει γιατί τότε γεννώνται συγκεκριμένα ερωτήματα:
ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που ήδη έχουν πάρει δάνεια με ορίζοντα δεκαετίας και έχουν έτσι και αλλιώς «τρύπες» εκατοντάδων εκατομμυρίων τι θα κάνουν; Κλέφτες θα γίνουν;
Ο Μιχελάκης, δηλαδή, θα πρέπει να αναρτήσει τον Πάλλη ή μόνο ότι έχει τιμολόγιο αναρτάται;
xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]