Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !! Αισχρή παραποίηση των Εθνικών μας Συμβόλων για να μην “ενοχληθούν” οι τουρκοπράκτορες στην Ξάνθη !!

| No comment


Παραμονή της κορυφαίας γιορτής της Υπερμάχου Στρατηγού μας, της Κοίμησης της Θεοτόκου μας και της επετείου του τορπιλισμού του ΒΠ Κ/Δ ΕΛΛΗ θα περίμενε κανείς να είναι η τελειότερη ευκαιρία για να περάσει στον Έλληνα ένα όραμα Εθνικής ανάτασης. Αντίθετα όμως.


Ο λόγος για τη μεγαλειώδη Λειτουργία στο μοναστήρι της Παναγίας Αρχαγγελιώτισσας στην Ξάνθη την παραμονή της Κοίμησης της Θεοτόκου, όπου παρευρέθη πλήθος κόσμου. Όλο το Μοναστήρι ήταν σημαιοστολισμένο, αλλά στη θέση της Ελληνικής σημαίας διακρινόταν κάποια άλλη. Οι πιστοί δεν πίστεψαν στα μάτια τους, όμως κοιτώντας καλύτερα διαπίστωσαν ότι πρόκειται για ένα πανί με δύο κατακόρυφες λωρίδες, μια μπλε και μια άσπρη.
Πουθενά δεν υπήρχε το σχήμα του Σταυρού. Προφανώς αυτή δεν ήταν η σημαία της Ελλάδας μας αλλά η σημαία της γνωστής μας άθρησκης χώρας γραικυλιστάν, η οποία έχει επισκιάσει την Πατρίδα μας. 
Είμαστε επισήμως υπό Κατοχή καθόσον έχει πέσει η σημαία μας.
Είναι δείγμα εσχάτης προδοσίας η υποστολή της σημαίας μας σε ένα τόσο σημαντικό γεωγραφικό, στρατηγικό, πολιτισμικό κομμάτι της Χώρας μας όπως αυτό της Ξάνθης και σε επέκταση της Θράκης μας, γιατί αυτό το παλιόπανο που στολίζουν στη θέση της σημαίας μας Δεν είναι το Εθνικό μας Σύμβολο!
Τελούμε υπό κατοχή με την σύμπραξη όλων των ιθυνόντων που παρευρίσκονται σε όμοιες εκδηλώσεις όπου υψώνονται τέτοια πανιά στη θέση της σημαίας μας. Είναι καιρός να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Για να Ξεβρωμίσει ο τόπος
Πρωτεσίλαος
Τ.Ο. Ξάνθης

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]