Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Οργιάζει η ανθελληνική προπαγάνδα των φιλοσκοπιανών στη Μακεδονία μας - Πλήρης αδιαφορία από το ελληνικό κράτος !!!

| No comment
Προκλήσεων συνέχεια από τους εν Μακεδονία βουλγαρόφρονες πρακτορίσκους του ουρανίου τόξου.
Περιχαρείς από το αποτέλεσμα των προσφάτων ευρωεκλογών όπου και έλαβαν 5.759 ψήφους, 1.229 περισσότερες σε σχέση με το 2009, προέβησαν σε ανακοίνωση μέσω της ανθελληνικής φυλλάδας «νόβα ζόρα» που εκδίδουν με την ανοχή του ανυπάρκτου ελλαδικού κράτους...

Σύμφωνα με τους λάτρεις των βουλγαροκομιτατζήδων Κάρεφ και Ντέλτσεφ, οι οποίοι εικονίζονται στο πρωτοσέλιδο του τελευταίου φύλλου της «νόβα ζόρα», οι δήθεν εθνικά «Μακεδόνες» έδωσαν έναν πολιτικό αγώνα εναντίον κράτους και παρακράτους παρατάσσοντας μόνο την ψυχή, τον λόγο, την αξιοπρέπεια και την ιστορία τους!                        
Το αποτέλεσμα - κατ’αυτούς - ήταν η αύξηση των υποστηρικτών τους, φτάνοντας στο σημείο να προκαλούνε, ισχυριζόμενοι ότι τουλάχιστον στην κάλπη είναι τετραπλάσιοι από την Ελληνική μειονότητα της Κωνσταντινουπόλεως, αλλά και ότι οι «τούρκοι» της Θράκης, ακολουθώντας το παράδειγμα του ουρανίου τόξου, συμμετείχαν στις ευρωεκλογές καταγράφοντας σημαντικό ποσοστό.

Το πλέον εξωφρενικό είναι ότι θεωρούνε την δήθεν εκλογική τους επιτυχία σαν ένα σημαντικό βήμα εκδημοκρατισμού της Ελλάδος, συμπληρώνοντας ότι οι εθνικές μειονότητες δεν είναι εστίες αναταραχής, αλλά απόδειξη «δημοκρατίας και σεβασμού των διεθνών στάνταρ ανθρωπίνων δικαιωμάτων», στηριζόμενοι μάλιστα στον αγώνα τους και από «Έλληνες» δημοκράτες.
Απέναντι στο ανθελληνικό παραλήρημα των βουλγαρόψυχων οι Έλληνες Εθνικιστές δηλώνουμε πως δεν δεχόμαστε κανέναν απολύτως συμβιβασμό για το όνομα της Μακεδονίας μας, αλλά και διεκδικούμε τα προαιώνια Ελληνικά εδάφη του Μοναστηρίου, της Αχρίδος, της Γευγελής και της Στρώμνιτσας που βρίσκονται υπό κατοχή.
Πηγή: xathess.gr

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]