Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Επιστολή Αγιορείτη Μοναχού προς Αρχηγο της Χρυσής Αυγής..." Η Άλωση του Αγίου Όρους ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ είναι κοντά!!"

| No comment


Επιστολή του Μοναχού Αρσενίου προς τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νικόλαο Γ. Μιχαλολιάκο όπως δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα "Εμπρός"
Άγιον Όρος, 6-8-2014 Της Μεταμορφώσεως του Χριστού
Πολυσέβαστε Αρχηγέ της Χρυσής Αυγής χαίρε εν Κυρίω πάντοτε.


«Τι δουλειά έχει η αλεπού στο παζάρι;». Με αυτή την φράση θα ασχοληθώ στο γράμμα μου διότι οι θλιβεροί πολιτικοί μας υπό μορφή αλεπούς επισκέπτονται το Άγιο Όρος! Οχι για να προσευχηθούν και να μετανοήσουν για τα εγκλήματά τους που έχουν κάνει προς τον λαό και την Πατρίδα μας, αλλά για να αρπάξουν ό,τι αυτοί έχουν σκεφτεί ή τους έχουν υποδείξει οι σκοτεινές δυνάμεις, δηλαδή τα αφεντικά τους. Και όπως η αλεπού όταν πάει στο παζάρι δεν ωφελεί καθόλου με την παρουσία της, αλλά μάλλον είναι επικίνδυνη και θέλει προσοχή διότι θα αρπάξει και θα κλέψει οπωσδήποτε, έτσι και οι θλιβεροί πολιτικοί μας είναι άκρως επικίνδυνη η παρουσία τους στο Άγιον Όρος διότι ο στόχος τους είναι η αρπαγή και η υποδούλωση του Αγίου Όρους στα χέρια των αφεντικών τους.

Την αρχή έκανε ο Σαμαράς. Ήρθε στο Άγιο Όρος και έταξε λαγούς και πετραχήλια στους Αγιορείτες υπό τον όρο φυσικά να στηρίξουν την κυβέρνησή του, δηλαδή να μην διαμαρτύρονται για τα μαύρα χάλια της κυβέρνησης, να μην βγάζουν μιλιά οι Αγιορείτες για τις αυτοκτονίες των Ελλήνων πολιτών, από δυσβάσταχτα χρέη που τους φόρτωσε ο Σαμαράς και η παρέα του! Να παραβλέπουν και να μην μιλάνε οι Αγιορείτες για την Γενοκτονία εναντίον των Ελλήνων που επιχειρείται από τον Σαμαρά και την παρέα του, φέρνοντας στην Ελλάδα μας αμέτρητους λαθρομετανάστες! Με σκοπό όπως νομίζουν να πλήξουν το λεβέντικο στοιχείο του Έλληνα! Διότι αυτό τους ενοχλεί πάρα πολύ! Επίσης παρακάλεσε ο Σαμαράς τους Αγιορείτες να μην δίνουν και τόσο σημασία στις απεγνωσμένες φωνές των πολυτέκνων Ελλήνων πολιτών που βρίσκονται στα όρια της έσχατης φτώχειας. Άλλωστε έχει προβλέψει ο Σαμαράς και το δημογραφικό πρόβλημα και το έχει ήδη λύσει! Και φυσικά το «έλυσε» με τους λαθρομετανάστες! Τώρα οι λέξεις αφανισμός του Έθνους, είναι ψιλά γράμματα για τον Σαμαρά. Επίσης παρακάλεσε ο Σαμαράς τους Αγιορείτες να μην αμφισβητούν τις σταλινικές του αποφάσεις, και να τις θεωρούν ως δημοκρατικές!

Και να κλείνουν τα αυτιά τους όταν διαμαρτύρονται πατριώτες έντιμοι και αγωνιστές που πλήττονται από το βάρβαρο ήθος του. Και φυσικά άνοιξε τον δρόμο ο Σαμαράς για το Άγιο Όρος και για άλλους πολιτικούς. Λένε ότι έγινε συμφωνία να έρχονται εκπρόσωποι της κυβέρνησης όταν γίνεται μεγάλη πανήγυρη στο Άγιο Όρος. Ήρθε και ο Λοβέρδος σε μία πανήγυρη Μονής Αγίου Όρους. Δεν χρειάζεται να τον ονομάσω αλεπού διότι είναι δηλωμένος εχθρός της Εκκλησίας μας! Άρα θα τον ανεβάσω ένα σκαλί παραπάνω, δηλ. λύκος. Διότι ο λύκος δεν κάνει πονηριές όπως η αλεπού αλλά είναι εν ψυχρώ εχθρός. Μάλιστα ο Λοβέρδος ήρθε αντιμέτωπος με έναν Γέροντα απροσκύνητο! Και τα έχασε, δεν ήξερε να αρθρώσει λόγο σε αυτά που τον ρωτούσε ο απροσκύνητος Γέροντας! Και το μόνο που κατάφερε να απαντήσει στον γενναίο Γέροντα είναι το εξής και θαυμάστε την πονηρία του. «Δεν συζητάω μαζί σας διότι δεν με σέβεστε»!

Τι να κάνουμε Αρχηγέ μου, δεν σεβάστηκε ο απροσκύνητος αγιορείτης Γέροντας τα εγκλήματα και τα ψεύδη της κυβέρνησης και απορρίφθηκε από τον διάλογο με τον λύκο Λοβέρδο. Και ίσως να θεώρησε τον εαυτό του νικητή ο Λοβέρδος με τα «σοφά» λόγια που απάντησε στον σεβάσμιο γέροντα. Φυσικά δεν θα λείψανε και τα καθησυχαστικά από τους προσκυνημένους, δυστυχώς, Αγιορείτες λέγοντάς του πως υπάρχουν και «αγροίκοι» γέροντες, χωρίς να έχουν το δικό τους τακτ, ώστε να λένε Ναι σε όλα, και σε ό,τι μας σερβίρει η απανθρωπιά του Σαμαροβενιζέλου! Τώρα τι να πω Αρχηγέ μου; Ότι ήρθε και ο Τσίπρας στο Άγιο Όρος; Αυτόν δεν ξέρω πώς να τον ονομάσω! Μάλλον νομίζω πως του πάει η λέξη λαθρομετανάστης, αφού τρέφει διακαή έρωτα στα στήθια του για τους λαθρομετανάστες.

Λοιπόν, ο Τσίπρας μόλις έφτασε στην πρωτεύουσα του Αγίου Όρους Καρυές, τον περίμενε ψυχρολουσία από έναν νεαρό Έλληνα! Που του είπε ευθέως πως: «Εσύ ρε Τσίπρα είσαι άθεος και το έχεις δηλώσει ο ίδιος! Τι ήρθες να κάνεις στο Άγιο Όρος;». O δε Τσίπρας το μόνο που κατάφερε να απαντήσει στον γενναίο Έλληνα νεαρό είναι τα εξής από φανερή αμηχανία του λόγια: «Είδες ε;!». Τώρα σε ποιον τα έλεγε ο Τσίπρας αυτά, ο ίδιος γνωρίζει, διότι εμείς ξέρουμε και είδαμε για ποιον λόγο ήρθε στο Άγιο Όρος. Οι δε «σοφοί» του Αγίου Όρους Πατέρες προνόησαν και προσκάλεσαν τον «αυριανό» ίσως πρωθυπουργό! Και σου λέει πριν πεινάσουμε μαγειρεύουμε! Οπότε η όλη συζήτηση πιθανόν να ήτανε για το όφελος που θα έχει το Άγιο Όρος από την προσδοκώμενη κυβέρνηση Τσίπρα. Και το όφελος του Αγίου Όρους για τους «σοφούς» Αγιορείτες μας είναι το οικονομικό πρωτίστως. Τα δε άλλα άστα... δεν έχουν πολλή σημασία. Τώρα εγώ ο φτωχός κάνω ένα απλό ερώτημα στους «σοφούς» του Αγίου Όρους. Σκέφτομαι γιατί έγινε αυτό το αλισβερίσι μεταξύ Αγίου Όρους και «συστήματος» και δεν μπορώ να βγάλω άκρη.

Ο,τι και να γίνει, όσο και να μην μας τα λένε, κάποτε να βγούνε οι καρποί της όλης υπόθεσης και από τους καρπούς τους θα τους γινώσκομε. Το ένα που είναι σίγουρο είναι το χρήμα. Το δεύτερο από ό,τι βγαίνει είναι η κατάργηση του Αβάτου του Αγίου Όρους! Στο δεύτερο οι Ευρωπαίοι εταίροι μας ανησυχούν πάρα πολύ λέγοντας πως έχει αργήσει πολύ η κατάργηση του Αβάτου. Και αδημονούνε οι κυρίες τους πότε επιτέλους θα μπούνε στο Άγιο Όρος για να μην νιώθουν μειονεκτικά απέναντι στους άνδρες τους που τους έχουν καβαλήσει ούτως ή άλλως το σβέρκο εδώ και πολλές δεκαετίες. Και το τρίτο είναι η τουριστικοποίηση του Αγίου Όρους, ξενοδοχεία κ.λπ.

Είναι σημείο των καιρών οι Αγιορείτες «σοφοί» να καλούν στο Άγιο Όρος κυβερνητικούς εκπροσώπους οι οποίοι έχουν ψηφίσει θανατηφόρα μνημόνια για τον Ελληνικό λαό. Τώρα όπου να ‘ναι θα μας έρθει και ο Βενιζέλος, το δεύτερο πρόσωπο του «ιερού» ζεύγους της κυβερνήσεως. Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης με 4%, πού ακούστηκε ποτέ; Και όμως ο κρυφοπασοκτζής Σαμαράς όλα τα έκανε λίαν καλά, απεκατέστησε το ψυχορραγούμενο ΠΑΣΟΚ! Και το «ιερό» ζεύγος μάχεται με νύχια και με δόντια εναντίον του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας μας, την Χρυσή Αυγή, χωρίς καν να υπολογίζουν τους 500 χιλιάδες και παραπάνω Ελληνες που την ψήφισαν, στέλνοντας στην φυλακή τον Αρχηγό του κόμματος μαζί με άλλα έξι ηγετικά στελέχη.

Όλα αυτά τα «κατορθώματα» έρχονται και τα διηγούνται τα φαντάσματα της κυβέρνησης στους Αγιορείτες Πατέρες λέγοντάς τους πως όλα αυτά γίνονται για το καλό του τόπου μας! Και δυστυχώς όπως η στρουθοκάμηλος αγνοεί τον κίνδυνό της εκουσίως βάζοντας το κεφάλι της μέσα στην άμμο, έτσι και οι «σοφοί» Αγιορείτες μας εκουσίως αγνοούν τους κινδύνους από την παρουσία των προδοτών και αθέων πολιτικών της χώρας μας, στρέφοντας το ενδιαφέρον τους μόνο στο χρήμα που προσδοκούν από το

πονηρό αλισβερίσι με το «σύστημα». Τώρα ίδωμεν σε ποια εορτή θα εμφανιστεί ο Βενιζέλος και τι θα μας αραδιάσει, μάλλον τα ίδια περίπου με τα λόγια του αγαπημένου του, θα μας πει. Πάντως ο υπ’ αριθμόν ένας κίνδυνος για το Άγιο Όρος είμαστε εμείς οι ίδιοι οι Αγιορείτες! Δηλαδή, αν υποκύψουμε στα σχέδια των ανόμων. Αν σταθούμε στο ύψος μας δεν νομίζω να υπάρχει κίνδυνος για το Όρος. Όμως τα δείγματα δείχνουν πως η Άλωση του Αγίου Όρους είναι κοντά! Μακάρι να βγω ψεύτης και να μην γίνει η άλωση. Τέλος, σας χαιρετώ όλους σας με σεβασμό και τιμή.

Αρσένιος Μοναχός

xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]