Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Ελικοπτεράτος λαϊκισμός - Με αφορμή την πτήση Α/ΓΕΝ !!

| No comment


Πολύς λόγος και πολλά σχόλια για την μεταφορά του Α/ΓΕΝ Βαγγέλη Αποστολάκη από την Κρήτη στην Τήνο με ελικόπτερο για τις εορταστικές εκδηλώσεις. Για να βάλουμε τα πράγ,ατα στη θέση τους και να μην χάνουμε το μέτρο. Μιλάμε για τον Αρχηγό του ΠΝ. Μπορεί να χρησιμοποιεί τα ελικόπετρα του ΠΝ για υπηρεσιακούς λόγους και οι εορτασμοί στην Τηνο συμπεριλαμβάνοντια σ΄αυτούς.



Όλα τ΄ άλλα είναι απλό λαϊκισμός που παραπεμπει σ΄ άλλες εποχές. Δεν διαπιστώσαμε την ίδια ταραχή όταν υπουργοί που δεν δικαιούνται χρησιμοοποιούσαν ελικόπτερα για να πάνε από το Χολαργό στον Ναύσταθμο. Γιατί άραγε;

Είναι πλέον σαφες ότι συγκεκριμένοι κύκλοι και μάλιστα εντός ΠΝ διαρρέουν αυτές τις απαράδεκτες λαϊκίστικες πληροφοροίες . Οι “ναύαρχοι” που θεωρούν ότι έχουν την στήριξη της Συγγρού έχασαν το μέτρο και πρέπει κάποιος να τους επαναφέρει στην πραγματικότητα.

Ας σοβαρευτούν λοιπόν όσοι θεωρούν ότι πίσω από τα μικροκομματικά και παραπολιτικά θα γίνουν Αρχηγοί. Και κυρίως ας σοβαρευθούν όσοι έχουν ευεργετηθεί σκανδαλωδώς από το σύστημα και τώρα παριστάνουν τους "επαναστάτεες ποπολάρους'. Έχει και η υποκρισία τα όριά της. 

onalert.gr

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]