Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Έλεος …Τα Σινούκ κατάντησαν Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ !!!

| No comment


Που θα πάει αυτή η κατάσταση με τις αεροκομιδές ουδείς γνωρίζει …Αλλά να καταντήσουμε τα μεταγωγικά μας ελικόπτερα ασθενοφόρα πάει πολύ !
Ούτε είναι δυνατόν να φορτώνουμε με ώρες πτήσεως πανάκριβα ελικόπτερα  που έχουν σχεδιαστεί για μεταφορά κομάντος για να υποστηρίξουν την ανυπαρξία του Κράτους!

Διέλυσαν τα κέντρα υγείας των νησιών μας ,γιατροί που έχουν οργανική θέση σε νοσοκομεία της Περιφέρειας δεν παρουσιάζονται ποτέ και παίρνουν αποσπάσεις με υπογραφές πολιτικών ….που ταυτόχρονα κάνουν και τα ρουσφέτια τους στην εκλογική τους Περιφέρεια με τις αεροκομιδές !
Όμως τα Σινούκ θα χρειαστούν και περιοδική συντήρηση και αντικατάσταση και τότε όλοι θα κληθούμε να πληρώσουμε τον λογαριασμό …Τότε θα έχουμε καθηλωμένα τα Ελικόπτερα όπως έχουμε και τα πυροσβεστικά γιατί δεν είχαμε να πληρώσουμε 70.000 ευρώ για ανταλλακτικά και τα είπε ο τότε υπουργός Δημόσιας Τάξης Δένδιας στην εισήγησή του  πριν την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου !
Εμείς πάντως τα χρησιμοποιούμε για διακομιδές ασθενών για αεροπυρόσβεση και ότι άλλο βάζει ο νους του κάθε τυχάρπαστου που ασκεί εξουσία
01
Το μεσημέρι της 19 Αυγoύστου 2014, ύστερα από αίτημα του ΕΚΑΒ, πραγματοποιήθηκε αεροδιακομιδή με ελικόπτερο CH-47D (Chinook) της
Αεροπορίας Στρατού, ενός άνδρα 67 ετών με οστεολυτικές βλάβες -ιππουριδική συνδρομή και γυναίκας 80 ετών με κυψελιδική αιμοραγία -δύσπνοια, από το αεροδρόμιο της Ρόδου στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου.
Το αίτημα πραγματοποιήθηκε στις 11:40 και τελικά το ελικόπτερο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου στις 15:25, όπου έγινε η παραλαβή των ασθενών.

http://veteranos.gr

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]