Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

«Έλληνες Νεοναζί πολεμούν στην Ουκρανία», λένε οι Άγγλοι - Έστειλε ο Βενιζέλος πασοκικά τάγματα εφόδου;

| No comment


Ερωτήματα προκαλεί το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδος Telegraph, σχετικά με την συμμετοχή Ελλήνων νεοναζί στο πλευρό των Ουκρανών, στην ουκρανορωσική κρίση.


Το άρθρο στην Telegraph υπογράφει ο Tom Parfitt και σ' αυτό αναφέρεται πως «Έλληνες φασίστες πολεμούν στο πλευρό των Ουκρανών ναζί και συμμετέχουν στις δολοφονίες αμάχων και στους βιασμούς στις περιοχές που επιχειρούν να καταλάβουν από τους ρωσόφωνους αντάρτες». Περιέχει μάλιστα και δηλώσεις ουκρανού αξιωματούχου ο οποίος δηλώνει ότι μέσω των social media έχουν βρεθεί στην Ουκρανία ξένοι μαχητές από την Ιρλανδία, την Ιταλία, την Ελλάδα και τη Σκανδιναβία.
Υπενθυμίζεται ότι ο πρώτος αξιωματούχος χώρας της ΕΕ ο οποίος έσπευσε στην Ουκρανία για να συγχαρεί και να εκδηλώσει εμπράκτως τη στήριξή του στην ουκρανική κυβέρνηση των νεοναζί, ήταν ο αντιπρόεδρος της Χούντας και υπουργός Εξωτερικών αυτής, Ευάγγελος Βενιζέλος!
Συνεπώς, εύλογα συμπεραίνει κανείς πως αν στην Ουκρανία επιχειρούν Έλληνες, αυτοί θα είναι μέλη των πασοκικών ταγμάτων εφόδου, κατ' εντολή του ίδιου του Βενιζέλου. Δεν απομένει παρά να δούμε φωτογραφίες ενόπλων στην Ουκρανία, υπό τη σημαία με τον πράσινο ήλιο!
Το ΠΑΣΟΚ είναι και εκεί!

xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]