Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Σύλησαν τον Τάφο της Αμφίπολης, την Ελλάδα ή το μυαλό του Νεοέλληνα;;;

| No comment


Οι αμφιβόλου προέλευσης μέσα και έξω «φιλέλληνες» δεν κάθονται απλώς σιωπηλοί σαν τις «Σφίγγες» του αναπάντεχου αυτού μεγαλειώδους ταφικού μνημείου της Αμφίπολης, αλλά όσο περνάει ο καιρός των ανασκαφών «αγωνιούν» και βγάζουν τις γέρικες κραυγές τους σαν κοράκια.
«Μακάρι να μην βρεθεί τίποτε και το μνήμα να είναι κενό γιατί ποιος αντέχει τότε τα νταβαντούρια των Ελλήνων»;


Άλλοι προσδιορίζουν με επιστηκοφανή κριτήρια ότι ο Τάφος του Μ. Αλεξάνδρου είναι στο έδαφος του ψευδεπίγραφου κράτος τους.
Άλλοι μιλάνε για πλούσιους στρατηγούς και ναυάρχους του Μ. Αλεξάνδρου που ήθελαν να επιδείξουν την μεγαλομανία τους με το χρυσάφι του Παγγαίου και τα μάρμαρα της Θάσου αλλά ξέχασαν ότι είναι θνητοί και θέλησαν να τους παραχώσει η λάσπη του ποταμού Στρυμόνα.
Τέλος πάντων , είναι πολύ αυτοί που ανησυχούν από Αμερική- Ευρώπη -Τουρκία αλλά και στα σλαβικά έθνη για το τι θα βγάλει αυτός ο ΤΑΦΟΣ.
Ουσιαστικά για ένα πράγμα περισσότερο ανησυχούν ….
ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ… ο ραγιαδάκος που τόσο κουράστηκαν για να τον ρίξουν στην μιζέρια και την θλίψη των αδιεξόδων , των δυσβάστακτων βαρών, των μνημονίων, του ΕΝΦΙΑ, των καταναλωτικών χρεών κ.α.
Αυτό φοβούνται οι σημερινοί «τυμβωρύχοι του μυαλού του Έλληνα»!!
Αυτή η αγωνία τους πρέπει να χαροποιεί όλους εμάς γιατί οι φόβοι τους είναι ισχυρή ένδειξη ότι Ο Μακεδονικός Τάφος της Αμφίπολης κρύβει το ΜΥΣΤΙΚΟ του ΜΕΓΑΛΟΥ που φιλοξενεί και μας οδηγεί κατ ευθείαν στην πορεία που ακολούθησε μετά την τελευτή του.
«Εν τω μεταξύ, μια οπή διαστάσεων 40Χ50 εκατοστά στο μαρμάρινο τοίχο που χωρίζει τον προθάλαμο του ταφικού μνημείου της Αμφίπολης από τους δύο θαλάμους που ακολουθούν, αποτελεί ισχυρή ένδειξη τυμβωρυχίας σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος».
Από το μαρμάρινο τοίχο, ο οποίος αποκαλύφθηκε σε απόσταση 6 μέτρων από την είσοδο του μνημείου, έχει αφαιρεθεί κομμάτι μαρμάρου που επιτρέπει «σε έναν πολύ αδύνατο άνθρωπο να περάσει στο εσωτερικό του», σύμφωνα με αρχαιολόγους.
Η συνέχιση της ανασκαφής στο εντυπωσιακό μνημείο, σύμφωνα με την εφημερίδα, θα δείξει αν όντως ο τάφος συλήθηκε κατά την αρχαιότητα όπως δείχνει το νέο εύρημα, αλλά και οι ακρωτηριασμένες σφίγγες που επί 2.300 χρόνια φρουρούν την είσοδό του».  Capital .gr
Είναι άραγε αυτό ισχυρή ένδειξη σύλησης του Ταφικού Θαλάμου στο τύμβο της Κάστας;
Ποιος μπορεί από μια μικρή τρύπα να «ξετρυπώσει» και να αδειάσει το συνολικό περιεχόμενου ενός τέτοιου Τάφου αφού μάλιστα εξουδετερώσει τους μηχανισμούς που συνήθως υπάρχουν στις λίθινες πόρτες των θαλάμων μέσα και έξω;
Αλλά και αν κάποιοι «διέρρηξαν» τον ταφικό θάλαμο από την οροφή , το εγχείρημα τους θα ήταν ακόμη πιο δύσκολο γιατί είχαν να κάνουν με το ύψος του Θαλάμου που σε σχέση με την περίμετρο του Τάφου πρέπει να ήταν μεγάλο. Άντε λοιπόν βγάλε με σκάλες και από μια μικρή τρύπα τους μεγαλειώδεις θησαυρούς που πρέπει κανονικά να εμπεριέχονται στην ταφική συλλογή ενός Μεγάλου Στρατηγού;
Αν όμως η διάρρηξη- σύληση έγινε τις τελευταίες δεκαετίες πρέπει η Σήμανση μαζί με την Αρχαιολογική Υπηρεσία να επιληφθούν γιατί τα φρέσκα ίχνη δεν χάνονται.
Ό,τι και να πήραν οι τυμβωρύχοι από τις μικρές τρύπες που άνοιξαν κάτι πολύ μεγάλο θα μείνει για να μας μιλάει στους αιώνες για τον ΜΕΓΑΛΟ.
Ο οποίος με την σειρά του «διαμαρτύρεται» για το γεγονός πως τον αφήσαμε μέσα στο σκοτάδι της αγνωσίας από την δεκαετία του 60, ενώ είχαμε γνώση της θέσης του Τύμβου και περιμέναμε να έρθουν πρώτα οι Σκοπιανοί με τις ψευτιές τους και μετά η μνημονιακή καχεξία της πατρίδας του;
-Λοιπόν Μεγάλε Στρατηγέ μην ρωτάς και μην διαμαρτύρεσαι γιατί έμεινες στο σκοτάδι .
- Εσύ ξέρεις αν σύλησαν του Τάφο σου; αλλά σίγουρα «σύλησαν» το μυαλό του Νεοέλληνα που ανέχεται τους τυμβωρύχους και τους πλαστογράφους της Ιστορίας σου.
- Όμως ελπίζουμε … γιατί δεν μπόρεσαν τελικά να συλήσουν την Ελληνική Ψυχή γιατί είναι ασήκωτο Ρωμαίικο ΜΑΡΜΑΡΟ.
- Εσένα ΜΕΓΑΛΕ θα σε βρούμε ανάμεσα σε περίκοσμα μάρμαρα και λαμπερά χρυσάφια για να μας θυμίσεις αληθινές μεγαλειώδεις πολιτισμικές διαδρομές.
- Θα σε βρούμε σε μια συγκυρία που γίνεται της «Παγκόσμιας κακομοίρας», ο τρόπος του λέγειν.
- Θα σε βρούμε σε μια στιγμή που από ένα πτωχό τάφο δίχως μάρμαρα και πλούτη ( όπως σήμερα είναι η εν πτωχεία Ελλάδα) θα «ξεμαρμαρώσει» ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς ( όπως είναι σήμερα η μαρμαρωμένη Ρωμαίικη- Ελληνική Ψυχή) μέσα από ανατρεπτικά γεωπολιτικά γεγονότα.
- και τότε δεν θα ήθελα να βρίσκομαι στην θέση αυτών που έκαναν κακό στην πατρίδα ΣΟΥ.
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

hellasforce.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]