Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Δεν το λέμε εμείς, το λέει ο δικηγόρος της «Ένωσης Κούρδων Μεταναστών»: «Υπάρχει κίνδυνος εισαγωγής Τζιχαντιστών στην Ελλάδα» !!

| No comment


Ως Χρυσή Αυγή έχουμε πολλές φορές κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου στις κυβερνήσεις των υποτακτικών για την ολοένα και αυξανόμενη πιθανότητα να δούμε στην Πατρίδα μας εικόνες και φαινόμενα που εκδηλώνονται στον αραβικό κόσμο και προκαλούν την φρίκη σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ιδιαιτέρως στο θέμα της λαθρομετανάστευσης και στην πρόθεση της κυβερνήσεως να φτιάξει τζαμί ακόμα και μέσα στην Αθήνα είχαμε πολλές φορές προειδοποιήσει ότι ένας τέτοιος χώρος θα αποτελέσει ιδανικό πεδίο στρατολόγησης τζιχαντιστών, με ενδεχόμενο εν τέλει να γίνει και η χώρα μας στόχος τέτοιων επιθέσεων.
Αντί η κυβέρνηση να «μαζευτεί» και να φροντίσει αυτό το μείζον θέμα, επέλεξε να προσπαθήσει και για την θέσπιση «αντιρατσιστικού νόμου», που θα εξασφάλιζε απρόσκοπτη παραμονή στην Πατρίδα μας για όποιον τζιχαντιστή επέλεγε να έρθει εδώ προκειμένου να στρατολογήσει. Θυμίζουμε ότι βάσει του «αντιρατσιστικού» νόμου οποιοσδήποτε λαθρομετανάστης δεν μπορεί να απελαθεί αν καταγγείλει Έλληνα για «ρατσισμό». Κοινώς όποιος είναι παράνομος στην Ελλάδα και είναι να απελαθεί, λέει ότι ένας τυχαίος Έλληνας τον «έβρισε ρατσιστικά» και κερδίζει δωρεάν παραμονή στην Ελλάδα, τουλάχιστον για ένα έτος.
Τους φόβους μας ήρθε να επιβεβαιώσει ο δικηγόρος της «Ένωσης Κούρδων Μεταναστών», ο οποίος μιλώντας στο enikos δήλωσε χωρίς δυνατότητα παρερμηνείας ότι «υπάρχει κίνδυνος εισαγωγής Τζιχαντιστών στην Ελλάδα», αναφέροντας μάλιστα ότι «ο κίνδυνος είναι ορατός και άμεσος», εννοώντας και κατονομάζοντας φαινόμενα στο εξωτερικό όπου οργανώσεις αναζητούν συμμάχους και «στρατιώτες» στην Ευρώπη.

xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]