Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Χρυσές δουλειές με αλλοδαπές γυναίκες έκανε Πακιστανός στην Χαλκίδα - Τον πιάνει ο “αντιρατσιστικός” νόμος ;;

| No comment


Πλήθος από αλλοδαπές γυναίκες πρόθυμες να πουλήσουν τα κορμιά τους έναντι αμοιβής, είχε στρατολογήσει ένας 35χρονος Πακιστανός που είχε αναδειχθεί στον υπ’ αριθμόν ένα... μαστροπό στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας!


Οι πληροφορίες ότι ο Ασιάτης «εξυπηρετούσε» κυρίως συμπατριώτες του οι οποίοι εργάζονται στην Εύβοια μεταφέροντας τις αλλοδαπές στα σπίτια τους με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του, είχαν φτάσει στα αυτιά των ανδρών της Ασφαλείας που άρχισαν να αναζητούν το ύποπτο όχημα. Όταν το εντόπισαν, ο 35χρονος μετέφερε μία 25χρονη Ρουμάνα μετά από τηλεφωνική επικοινωνία στην οποία είχε συμφωνηθεί η αμοιβή για την ερωτική συνεύρεσή της με δύο ομοεθνείς του.
Ο προαγωγός συνελήφθη και κατασχέθηκαν 180 ευρώ και ένα κινητό που είχε πάνω του, όπως και το αυτοκίνητό του. Ο Πακιστανός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας με την κατηγορία της μαστροπείας. Στην κατοχή της 25χρονης κατασχέθηκαν άλλα 150 ευρώ και δύο κινητά και σε βάρος της βεβαιώθηκε παράβαση πταισματικού χαρακτήρα για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων
Θα κατηγορηθεί άραγε ο αλλοδαπός δράστης με τον νέο "αντιρατσιστικό" νόμο που θα ψηφιστεί εντός της επόμενης εβδομάδας από τους βουλευτές του αντισυνταγματικού τόξου; Η απάντηση είναι όχι, γιατί τα εγκλήματα διαπράττονται από αλλοδαπούς εις βάρος αλλοδαπών και κυρίως Ελλήνων δεν είναι ρατσιστικά, αλλά υποθέσεις του κοινού ποινικού δικαίου.
Με τον νέο ανθελληνικό έκτρωμα που φέρνει στην βουλή η κυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων θα διώκονται οι Έλληνες όχι για πράξεις οι οποίες είναι ήδη ποινικά αδικήματα αλλά για την άποψη που θα εκφράζουν ενάντια στην συνεχή εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών.
Στην ουσία πρόκειται για ένα αισχρό νομοθέτημα που ποινικοποιεί κάθε ελεύθερη σκέψη και πλέον όποιος Έλληνας έχει διαφορετική άποψη από το υπάρχων καθεστώς θα διώκεται για αδικήματα γνώμης.

xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]