Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Τουρκική τουριστική "απόβαση" στη Λέσβο!!! ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ..;;

| No comment


Ακούγεται απίθανο αλλά το λένε οι ίδιοι οι Τούρκοι που βλέπουν την τάση από τα μέσα: Από 100.000 Τούρκους τουρίστες φέτος στην Λέσβο, σε πέντε χρόνια να φθάσουν τα 2 εκατομμύρια και να χρειάζεται η έκδοση ακόμα και έκδοση εφημερίδας στα τουρκικά!



Η εφημερίδα Hurriyet δημοσιεύει σχετικό άρθρο του συνεργάτης της κ. Γιαλτσίμ Μπαγιέρ, με τον τίτλο: «Αϊβαλί και Μυτιλήνη», στο οποίο γράφει:

Εάν σύντομα αρχίσει να εκδίδεται εφημερίδα στην τουρκική στα ελληνικά νησιά που είναι κοντά στα τουρκικά παράλια, δεν θα πρέπει να εκπλαγούμε. Όταν είδαμε τον τουριστικό οδηγό 2014 που εξέδωσε ο προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ δήμαρχος της Λέσβου, αμέσως σκεφτήκαμε αυτό, γράφει. Στον εν λόγω οδηγό παρουσιάζει το κάθε τι και μάλιστα όλες οι πληροφορίες ισχύουν και είναι σωστές … Τι μπορεί να αγοράσει κανείς και πού τι μπορεί να φάει. Δεν είναι υψηλές οι τιμές. Τώρα πλέον έχουν ανεβεί από<< φθηνές>> στο επίπεδο των <<λογικών>> τιμών. Η Ελλάδα φέτος ζει τη χρυσή της εποχή στον τουρισμό. Ενώ ο τουρισμός σε μας (σ.σ. στην Τουρκία) αυξήθηκε 3% εκεί (σ.σ. στην Ελλάδα) αυξήθηκε 17% και επειδή αυτό το είδαν, έκαναν μια ρύθμιση στις τιμές.

Παρόλα αυτά - συνεχίζει - μπορείτε να φάτε σε λογικές τιμές σ’ ένα εστιατόριο μαζί με ένα μικρό ούζο. Είναι ίδιες οι τιμές των προϊόντων στο κέντρο της Λέσβου με αυτές του Μόλυβου. Ο γνωστός (Τούρκος) επιχειρηματίας, Οζχάν Αλπασλαν και ο δημοσιογράφος, Ναζίμ Αλπμαν, είναι τακτικοί πελάτες. Ένα τέτοιο μενού θαλασσινών μπορείτε να φάτε στο Βόσπορο μεταξύ 800 και 1.000 λιρών.

Και καταλήγει: Εάν πρόκειται φέτος να πάνε στη Λέσβο 100.000 τουρίστες, ο αριθμός αυτός θα ανεβεί πολύ περισσότερο περίπου στα 2.000.000 σε πέντε χρόνια.

onalert.gr

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]