Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Εγκληματική οργάνωση ΠΑΣΟΚ: Άλλο ένα μεγαλοστέλεχος παραπέμπεται σε δίκη για υπεξαίρεση δημόσιου χρήματος !!

| No comment


Αναρίθμητες οι περιπτώσεις μεγαλοστελέχων του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι διώκονται ή καλύπτονται πίσω από το νόμο περί ευθύνης υπουργών, για υποθέσεις διασπάθισης δημοσίου χρήματος, υπεξαίρεσης, απάτης, μίζας, ρεμούλας και όλο το κακό συναπάντημα.


Δεν θα μπούμε στον κόπο να απαριθμήσουμε τις πραγματικά πάμπολλες αυτές περιπτώσεις, όμως θα αναρωτηθούμε τάχιστα γιατί κάποιος εισαγγελέας δεν προβαίνει σε συνένωση των δικογραφιών, για να δούμε επιτέλους και άλλες πτυχές της εγκληματικής οργάνωσης ΠΑΣΟΚ; Μετά από αυτή την ρητορική, προφανώς, ερώτηση, ας περάσουμε στο νέο περιστατικό διασπάθισης δημοσίου χρήματος από πασόκο.
Μεταφέρουμε:
«Ο πρώην δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Τερζίδης παραπέμπεται στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης κατηγορούμενος για «μαύρη τρύπα» στα οικονομικά δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών της πόλης.
Σε δίκη παραπέμπονται και άλλα πέντε άτομα, ανάμεσα τους και ο πρώην ταμίας του δήμου καθώς και άλλα στελέχη αρμόδια για τους σταθμούς της δημοτικής επιχείρησης, ανάμεσα στα οποία και η διευθύντρια -κατά το παραπάνω διάστημα- των δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών.»
Και το βιογραφικό του πρώην δημάρχου Κιλκίς:
«Πολιτική – Κοινωνική Δραστηριότητα
Εντάχθηκε στο ΠΑΣΟΚ από το 1977. Σαν  φοιτητής δραστηριοποιήθηκε στο φοιτητικό χώρο και αναδείχτηκε στο τομεακό Γραφείο της σπουδάζουσας της Πολυτεχνικής Σχολής.
Στο διάστημα από το 1986-1990 εκλέγεται μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ν. Κιλκίς. Το 1989-1990 διετέλεσε Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ν. Κιλκίς.»
Και τώρα ξαναρωτάμε, πάλι ρητορικά: Για ποιο λόγο δεν συνενώνονται αυτές οι εκατοντάδες δικογραφίες;

xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]