Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Συνέντευξη Α/ΓΕΕΘΑ: "Κάναμε την κρίση ευκαιρία και μεταμορφώσαμε τις ΕΔ"!!! ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ...

| No comment


Ο Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκος έδωσε συνέντευξη σε εφημερίδα. Της Ρουμανίας όμως όπου βρέθηκε για επίσημη επίσκεψη. Τι ξεχωρίζει απ΄ όσα είπε;



Ότι στο χώρο της Εθνικής Άμυνας η Ελλάδα μετέτρεψε την κρίση σε ευκαιρία!
Απατώντας σε σχετική ερώτηση ο κ.Κωσταράκος είπε:


“Δυστυχώς, η Ελλάδα δέχτηκε πολύ σοβαρό χτύπημααπό την οικονομική κρίση. Για να είναι σε θέση να διατηρήσει, τουλάχιστον, την αποτρεπτική μας ικανότητα στα επίπεδα που απαιτούνται από τον ελληνικό λαό, έπρεπε να προσφύγουμε σ΄ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του ελληνικού λαού: την καινοτομία.

Έτσι, γυρίσαμε την κρίση σε ευκαιρία. Μια ευκαιρία για να παράγουμε περισσότερα με λιγότερους πόρους. Μια ευκαιρία για να αξιολογήσουμε από την αρχή ότι διαθέτουμε και να χρησιμοποιούμε καλύτερα τα κονδύλια μας.

Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις έπρεπε να μεταμορφωθούν. Καταλήξαμε σε μια νέα Δομή Δυνάμεων που οδήγησε σε πιο λιτές, ευέλικτες και ισχυρες ΕΔ…”

Η “μεταμόρφωση” στην οποία αναφέρεται ο κ.Κωσταράκος θα συνεχιστεί σύμφωνα με τα λεγόμενά του με “καλύτερη διαχείριση των ανθρώπινων και οικονομικών πόρων” αλλά και πλήρη αξιοποίηση των υπαρχόντων οπλικών συστημάτων μέσω αναβαθμίσεων.

Ο Α/ΓΕΕΘΑ επισήμανε ότι η Ελλάδα εξακολουθεί να διαθέτει το 2,34% του ΑΕΠ της στην άμυνα και αυτό την τοποθετεί “στο μικρό κλαμπ των τεσσάρων χωρών του NATO που δαπανούν πάνω από 2% του ΑΕΠ”.

Τέλος εξέφρασε την ελπίδα ότι τα κονδύλια για την άμυνα θα παραμείνουν σε αξιοπρεπή επίπεδα.

onalert.gr

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]