Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ! ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΦΥΛΛΑΔΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ… ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!!

| No comment


Το παράκαναν αυτοί οι παλιάτσοι της αμερικάνικης φυλλάδας Huffington Post, που σε δημοσίευμά τους περιγράφουν (στα σοβαρά!) τον αχαρακτήριστο Μπουτάρη (πιο γνωστόν ως Αλί Μπουτάρογλου…) ως τον άνθρωπο που αντιπροσωπεύει την ελπίδα για την Ελλάδα μέσα στην κρίση!!!



Ιδού τα κυριότερα σημεία από το καταγέλαστο αυτό δημοσίευμα: 
«Ο Μπουτάρης μπορεί να μην μοιάζει με παραδοσιακό πολιτικό -φορά χαϊμαλιά, ένα διαμαντένιο σκουλαρίκι και έχει τατουάζ- αλλά έχει αντιμετωπίσει σημαντικές προκλήσεις, με το θράσος ενός έμπειρου στη χάραξη της πολιτικής. Παρότι κληρονόμησε ένα έλλειμμα 100 εκατ. ευρώ όταν ανέλαβε το 2011, ισορρόπησε τον προϋπολογισμό της πόλης, ξαναζωντάνεψε τον τουρισμό και χτύπησε την εκτεταμένη διαφθορά. Αν ο Μπουτάρης συνεχίσει με αυτό το ρυθμό, ίσως καταφέρει να ξανακάνει τη Θεσσαλονίκη την ακμάζουσα βυζαντινή πόλη που ήταν κάποτε και να εμπνεύσει την υπόλοιπη Ελλάδα. Και αν για πολλούς υπάρχει ελπίδα στην Ελλάδα της κρίσης, αυτή αποτυπώνεται στο πρόσωπο του Μπουτάρη».
Εδώ, δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν: ή ο ανταποκριτής της φυλλάδας έχει κάποια πολύ μεγάλη υποχρέωση στον Μπουτάρη, ή τα μεγάλα αφεντικά απελπίστηκαν από τους Σαμαροβενιζέλους και τους Τσιπροκαμμένους κι έφτασαν να ποντάρουν στον Μπουτάρη! Έλεος!   

http://ethnikismos.net

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]