Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Αύξηση 400% στη ροή "προσφύγων"!!!

| No comment


Τεράστια είναι η αύξηση των μεταναστευτικών ροών στο ανατολικό Αιγαίο, λόγω των ένοπλων συρράξεων σε Συρία και Ιράκ. Μέσα σε ένα μόλις 24ωρο πέρασαν σε διάφορα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, 624 μετανάστες.

Οι μετανάστες περισυνελέγησαν σε διάφορα περιστατικά από στελέχη του Λιμενικού ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος, το φαινόμενο της μετανάστευσης στα ανατολικά σύνορα της χώρας βρίσκεται σε ιδιαίτερη έξαρση, παρουσιάζοντας αύξηση 400% τον Αύγουστο σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα πέρυσι.

Εντυπωσιακό το γεγονός πως τον κώδωνα του κινδύνου σχετικά με την έξαρση του φαινομένου έκρουσε και ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μ. Βαρβιτσιώτης, ο οποίος υπογράμμισε, σε πρόσφατη τοποθέτηση του πως "η Ευρωπαϊκή Ένωση, πάνω στα θέματα της παράνομης μετανάστευσης αυτή τη στιγμή εθελοτυφλεί. Έχει αφήσει τις χώρες του Νότου, την Ιταλία, τη Μάλτα και την Ελλάδα να το διαχειρίζονται με ένα τεράστιο και δυσανάλογο κόστος".

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]