Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΣΟΚ !!! ΟΗΕ: 4-5.000.000 ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΒΡΙΟ ΤΟΥ 2015 !!!

| No comment


Πριν λίγα χρόνια, ένα επεισόδιο των “πρωταγωνιστών” του Σταύρου Θεοδωράκη – τότε που ως δημοσιογράφος παρουσίαζε γεγονότα, γιατί τώρα, ως “πολιτικός κομπάρσος”, όλα αυτά τα έχει “λειάνει” – είχε ασχοληθεί με τους δεκάδες χιλιάδες των “άτυπων μεταναστών” που ζουν στα τεράστια εργοστάσια της ΒΙ.ΠΕ. Θήβας, που τελούν υπό κατάληψη και πλέον είναι κουφάρια γεμάτα ανθρώπους στιβαγμένους ο ένας πάνω στον άλλον. Εντύπωση τότε, μου είχε κάνει το πως παρουσίασε τον “Αλί”.



Έναν 26χρονο καθαρό και περιποιημένο, που το βλέμμα του καθόριζε την συμπεριφορά των άλλων. Έναν “αρχηγό”, εντελώς διαφορετικό από όλους τους άλλους. Γιατί να χρειάζονται αρχηγό, δεκάδες χιλιάδες “ταλαίπωροι άτυποι μετανάστες”;
Για σκεφτείτε…
Όσο για τις “ανθρωπιστικές προσπάθειες” των αριστερών, τύπου Κωνσταντίνου (ΑNTARCIA) και του ΣΥΡΙΖΑ, εξαντλούνται σε μια πορεία στο κέντρο της Αθήνας, ίσα να βγει καμιά φωτογραφία, για να δικαιολογήσουν μετά τις χρηματοδοτήσεις των ΜΚΟ τους με εκατομμύρια ευρώ. Χρήματα που δεν δίνουν λογαριασμό για το που δαπανώνται, χρήματα που εντέλει τα στερούνται οι Έλληνες φορολογούμενοι που σε λίγες ημέρες θα υποστούν την βαναυσότητα της στέρησης ελεύθερης έκφρασης, λόγω του αντιρατσιστικού.

http://ethnikismos.net

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]