Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

15 ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΟΙ...2 GAY...ΛΙΓΟ ΧΛΩΡΙΝΗ...ΕΝΑΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ...ΚΑΙ ΤΟ ΟΣΚΑΡ!!!

| No comment


Γράφει ο Αντίοχος.
Το λοιπόν, το σενάριο του έργου είναι το εξής: δύο τοιούτοι, ένας Έλληνας κι ένας αλλοδαπός (ο… επιβήτορας), χαϊδεύονται σ’ ένα παγκάκι στην πλατεία Βαρνάβα του Παγκρατίου. Κι εντελώς ξαφνικά, εμφανίζεται μπροστά τους ομάδα 10-15 ατόμων, με… μαύρες μπλούζες και ξυρισμένα κεφάλια. Οι «χρυσαυγίτες» τους ορμάνε, τους δέρνουν και στο τέλος τους ρίχνουν και… χλωρίνη.

Που βρέθηκε η χλωρίνη; Προφανώς, κάποιον από την ομάδα των «ρατσιστών», τον έστειλε η μάνα του στο κοντινό ψιλικατζίδικο να της πάρει χλωρίνη για να σφουγγαρίσει τα πατώματα, κι αυτός ο… αχαΐρευτος πήγε στη… ρατσιστική ομοφοβική επίθεση και την πέταξε στους… πολυπολιτισμικούς τοιούτους.
Μετά τη… ρατσιστική-ομοφοβική επίθεση, οι δύο άγνωστοι τοιούτοι, πήγαν σε άγνωστο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύθηκαν για άγνωστο χρόνο. Είναι αυτό που λέμε «κάποιος, κάπου, κάποτε» ή «κάπου πήγα, κάποιον είδα, κάτι μου’ πε να σας πω»…
Και αμέσως μετά το άκουσμα της «είδησης» (η ύπαρξη της οποίας δεν επιβεβαιώνεται από την αστυνομία…), τα κόμματα της μαρξιστικής αριστεράς (κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ – αλλά όχι και το ΚΚΕ, που θεώρησε την προβοκάτσια πολύ χοντροκομμένη…) εξέδωσαν πομπώδεις ανακοινώσεις, για την αναγκαιότητα άμεσης ψήφισης του «Νόμου του Αίσχους» (του λεγομένου «αντιρατσιστικού»…), με γάμο των τοιούτων μέσα!
Πως λέγεται το έργο του σεναρίου; «Προβοκάτσια Παγκρατίου – Είναι το αντιρατσιστικό ηλίθιε!»…

http://ethnikismos.net

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]