Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Γιορτή πρόκληση για το ραμαζάνι στην Θεσσαλονίκη στήνει η Turkish Airlines !!!



Εκδήλωση-πρόκληση διοργανώνει η τουρκική αεροπορική εταιρία Turkish Airlines στη Θεσσαλονίκη! Συγκεκριμένα, στις 22 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί με έξοδα της Turkish Airlines η γιορτή Ιφτάρ, μια πολύ σημαντική γιορτή για τους μουσουλμάνους μέσα στο
Ραμαζάνι, με 300 υψηλούς προσκεκλημένους από Τουρκία και Ελλάδα, σε ένα πριβέ πολυτελές πάρτι, στο roof garden, με πισίνα του ξενοδοχείου MET.



Εκπρόσωπος της εταιρίας, με τον οποίο ήρθε σε επαφή η «δημοκρατία», επιβεβαίωσε ότι θα πραγματοποιηθεί μια κλειστή δεξίωση με υψηλούς προσκεκλημένους, ενώ θα σταλούν προσκλήσεις τόσο στον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Ανθιμο όσο και στην Εβραϊκή Κοινότητα της πόλης! «Πρόκειται για μια πολύ σημαντική δεξίωση, που έχει σκοπό να φέρει κοντά τους Τούρκους μουσουλμάνους με τους Ελληνες, στο πλαίσιο των σχέσεων γειτονιάς και φιλίας» είπε ο εκπρόσωπος της Turkish Airlines.
Παρών στην εκδήλωση αναμένεται να είναι και ο υπουργός Υγείας της Τουρκίας Μεχμέτ Μουεζίνογλου, ο οποίος σε δήλωσή του είπε ότι «στις 22 Ιουλίου, κάνοντας μια αρχή στη Θεσσαλονίκη, θα παραθέσουμε ένα ιφτάρ για τους μουσουλμάνους αδελφούς μας και θα συναντηθούμε μαζί τους» ανέφερε σε τουρκικά μέσα ενημέρωσης.
Υπενθυμίζεται ότι ο Τούρκος υπουργός Υγείας έχει εκφράσει επανειλημμένως τις ανθελληνικές σκέψεις του, ενώ ήταν και κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα τέλη του Ιανουαρίου στο Ισμίτ της Τουρκίας και, όπως είχε αποκαλύψει η «δημοκρατία», είχε ζητήσει την ανεξαρτητοποίηση της Δυτικής Θράκης, υπό την παρουσία των στελεχών του κόμματος «ισότητας, ειρήνης και φιλίας» DEB!
Μάλιστα, σε ομιλία του πέρυσι, στο πλαίσιο επίσκεψής του στη Θράκη, στο μειονοτικό χωριό Ραγάδα του νομού Ροδόπης, ο Μουεζίνογλου είχε πει ότι «μεγαλώσαμε σε αυτά τα χώματα. Το μεγάλο τουρκικό έθνος ήταν κάτι το ξεχωριστό για εμάς. Οσο κι αν εδώ έχουμε ένα χέρι, ένα σκέλος κομμένο, την οδύνη αυτού του σκέλους την κλείνουμε στην καρδιά μας. Μην ανησυχείτε καθόλου, χθες ήμασταν εδώ, σήμερα είμαστε εδώ και αύριο θα είμαστε πάλι μαζί σας».

http://olympia.gr


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]