Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ONEX: Ισχυρότερο το Λιμενικό Σώμα με την παραλαβή του AVIAN !!




Η ΟΝΕΧ για άλλη μια φορά συμβάλει ουσιαστικά στην επιτυχημένη αντιμετώπιση του λαθρεμπορίου και της λαθρομετανάστευσης απο τις Ελληνικές Αρχές. Όπως αναφέρεται σε Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η εταιρία, μετά την πρόσφατη παράδοση στο Υπουργείο Ναυτιλίας & Αιγαίου και την ενίσχυση του Λιμενικού Σώματος με τα οχήματα κορυφαίας τεχνολογίας και σχεδιασμού ZBV, αποτέλεσμα της συνεργασίας της με την παγκόσμια ηγέτιδα εταιρεία AS&E, η ΟΝΕΧ πρωτοπορεί και πάλι.



Σε συνεργασία με την κορυφαία αμερικανική κατασκευάστρια εταιρεία Geovox Security Inc., δίνει τη λύση με την παροχή του συστήματος ανίχνευσης καρδιακών παλμών Advanced Vehicle Interrogation And Notification (AVIAN) Heartbeat Detector και συμβάλει αποτελεσματικά στην καταπολέμηση της λαθραίας διακίνησης ή επιβίβασης ζωντανών οργανισμών σε φορτηγά και containers.
Η σύμβαση υπογράφτηκε μεταξύ του Λιμενικού Σώματος και της ΟΝΕΧ S.A. για την παροχή του συστήματος ανίχνευσης καρδιακών παλμών, η παράδοση του οποίου ολοκληρώθηκε στο τέλος Ιουνίου. Το πρωτοποριακό σύστημα AVIAN Heartbeat Detector ανιχνεύει γρήγορα και αποτελεσματικά την παρουσία ζωντανών οργανισμών (ανθρώπων ή ζώων) που είναι κρυμμένοι σε οχήματα, ακόμα κι αν βρίσκονται σε ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες.
Το σύστημα αποτελείται από φορητό υπολογιστή βιομηχανικού τύπου στρατιωτικών προδιαγραφών, συστοιχία γεωφωνικών αισθητήρων και τις απαραίτητες καλωδιώσεις για την επικοινωνία των αισθητήρων με το σύστημα. Με τη χρήση δεδομένων που λαμβάνει από ειδικούς αισθητήρες, το σύστημα ανιχνεύει κρουστικά κύματα που παράγονται από τους καρδιακούς παλμούς και μεταδίδονται σε κάθε επιφάνεια ή αντικείμενο με το οποίο το σώμα βρίσκεται σε επαφή.
Το σύστημα συλλέγει τα δεδομένα και τα αναλύει με τη χρήση προηγμένων αλγορίθμων ανάλυσης σημάτων επιτυγχάνοντας την ανίχνευση ενός ζωντανού οργανισμού σε μόλις 10 δευτερόλεπτα! Διαθέτει μικρό όγκο και βάρος, είναι εύκολο στη μεταφορά, στην εγκατάσταση και στη χρήση.
Ο χειρισμός του γίνεται μόνο μέσω οθόνης αφής με τη χρήση 2-3 εικονιδίων ανάλογα με την επιτελούμενη λειτουργία. Τα αποτελέσματα των ελέγχων απεικονίζονται με τη χρήση οπτικών ενδείξεων με εύκολο και κατανοητό τρόπο. Έχει υψηλή αξιοπιστία και διαθεσιμότητα, καθώς διαθέτει δυνατότητα 24-ώρης λειτουργίας.
Το εν λόγω σύστημα εφαρμόζεται από Σωφρονιστικά Ιδρύματα σε πολιτείες της Αμερικής και από Αρχές Διασυνοριακής Φύλαξης & Υπηρεσίες Αλλοδαπών σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες.

defence-point.gr 



recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]