Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

"EKTAKTO" !! ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ - ΕΤΟΙΜΑΖΕ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΜΕ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΔΙΣΚΟ !!! ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΑ VILLAGE ΚΑΙ ΣΕ 3D !!!



Το σχέδιο ήταν καλά οργανωμένο αλλά σκόνταψε στην τελική έγκριση και στις διαρροές.
Το ρεπορτάζ είναι απόλυτα αληθές και όποιος έχει αντίρρηση, δεχόμαστε την διάψευση του. Αλλά την επώνυμη. Και μετά το ξανασυζητάμε.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της “Ε.Ω”, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος και βουλευτής της Εθνικιστικής οργάνωσης “Χρυσή Αυγή”, είχε εδώ και εβδομάδες αποφασίσει να μην εμφανιστεί στο Εφετείο την προηγούμενη Πέμπτη το πρωί στην προγραμματισμένη απολογία του, αφήνοντας άναυδο τον πολιτικό, δημοσιογραφικό αλλά και δικαστικό κόσμο της χώρας και δημιουργώντας παγκόσμιο θέμα στα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το σχέδιο με την ονομασία “Αλεξάντρ Ντούγκιν”, είχε εκπονηθεί από τον προηγούμενο Απρίλιο και το γνώριζαν ελάχιστοι. Πλην του Ηλία Κασιδιάρη, ο αρχηγός του κόμματος, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, ο αδερφός του, ποινικολόγος, Τάκης Μιχαλόλιας, η Ελένη Ζαρούλια και ο δικηγόρος του Κασιδιάρη, Παύλος Σαράκης.
rbc-daily2 
 
Ο “σκληρός” της οργάνωσης σε συνεννόηση με Ρωσική αντιπροσωπεία στην Αθήνα θα διέφευγε με διπλωματικό αυτοκίνητο προς το αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”. Το μεγάλο πρόβλημα το οποίο υπήρχαν εγγυήσεις ότι θα λυνόταν, ήταν στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”. Λόγω των περιοριστικών όρων που του έχουν επιβληθεί και της απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, ο Κασιδιάρης δεν μπορούσε να σφραγίσει το διαβατήριο του. Άρα πιθανότατα θα υπερπηδούσε το πρόβλημα μέσω του προκαλύμματος της διπλωματικής αποστολής. Υπήρξε και μια δεύτερη σκέψη αλλά στη συνέχεια, εγκαταλείφθηκε. Να περνούσε οδικώς στη Βουλγαρία και από εκεί μέσω αεροπορικής γραμμής από τη Σόφια, να έφτανε στη Μόσχα. Εκεί “σύνδεσμοι” που ήταν σύμφωνοι με την απόπειρα απόδρασης, θα τον φιλοξενούσαν για ορισμένες μέρες μέχρι να κοπάσει ο θόρυβος που θα ξεσπούσε στην Ελλάδα. Μετά, θα κατευθυνόταν στο Ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών και θα ζητούσε πολιτικό άσυλο ως πρόσφυγας υπό πολιτικό διωγμό από το “Εβραιόδουλο και Εβραιοπροσκυνημένο καθεστώς Σαμαρά”.
Περισσότερα για το αποκλειστικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας “Ελεύθερη Ώρα”  που κυκλοφορεί το πρωί της Κυριακής
Δημοσιεύθηκε: 12/07/2014 02:46 ως έκτακτη είδηση

ΣΧΟΛΙΟ ELNEWS

ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΦΥΛΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ... ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ...ΟΜΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΘΡΙΛΕΡ...!!!




recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]