Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΟΙ ΡΟΥΚΕΤΕΣ, ΟΙ ΣΥΡΑΓΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ

| No comment


Γιατί το τρομοκράτος του Ισραήλ βομβάρδιζε τη Γάζα και τώρα πραγματοποιεί χερσαία επίθεση, με πληθώρα νεκρών και τραυματιών; «Γιατί η Χαμάς ρίχνει ρουκέτες στο Ισραήλ», ήταν η απάντηση των σιωνιστών και των παπαγάλων της σιωνιστικής προπαγάνδας…

Λέει για παράδειγμα ο Ισραηλινός βουλευτής David Tsur, πρόεδρος της Επιτροπής Φιλίας Ισραήλ – Ελλάδας της Κνέσετ (Ισραηλινού Κοινοβουλίου) σε ανοικτή επιστολή του προς τους Έλληνες, που δημοσιεύθηκε στη σελίδα του ΚΙΣ:
«Το Ισραήλ δεν επεδίωξε αυτή τη σύγκρουση και κατέλαβε πολλές προσπάθειες για να την αποφύγει. Όμως, τελικά αναγκαστήκαμε να δράσουμε εξαιτίας των αδιάκοπών καθημερινών επιθέσεων της Χαμάς εναντίον των πολιτών μας. Τις τελευταίες εβδομάδες η Χαμάς εξαπέλυσε περισσότερες από 1.850 ρουκέτες στο Ισραήλ θέτοντας σχεδόν 6 εκατομμύρια ανθρώπους σε κίνδυνο, εξαναγκάζοντάς τους να τρέχουν σε καταφύγια κάθε φορά που εκτοξεύεται ένας πύραυλος. Η Χαμάς και άλλες τρομοκρατικές οργανώσεις στη Γάζα στοχεύουν με πάνω από 15.000 ρουκέτες το Ισραήλ. Καμία χώρα στον κόσμο δεν θα ανεχόταν μια τέτοια απειλή κατά του άμαχου πληθυσμού της. Το Ισραήλ δεν αποτελεί εξαίρεση».
paidia-gaza-595x340
Επειδή, όμως, το παραμύθι με τις ρουκέτες (τις οποίες έχει τον τρόπο και τα μέσα το Ισραήλ να τις σταματάει πριν προσγειωθούν στους στόχους τους…) δεν πείθει, τώρα βρήκαν έναν άλλο λόγο για να δικαιολογήσουν το συνεχιζόμενο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Ιδού ποιον:


«Οι υπόγειες σήραγγες που βρίσκονται κάτω από την Γάζα έχουν γίνει ο λόγος που το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει ανελέητα την Λωρίδα της Γάζας. Σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα, ένα νέο δίκτυο σηράγγων της Χαμάς δημιουργήθηκε ειδικά για την εξαπόλυση επιθέσεων, κατά του Ισραήλ. Η επιχείρηση Protective Edge ξεκίνησε αφού εμφανίστηκαν 13 Παλαιστίνιοι μαχητές από μια σήραγγα κοντά σε ένα κιμπούτς στο νότιο Ισραήλ. 

“Υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος σηράγγων που διεισδύει στο Ισραήλ, δημιουργώντας την πιθανότητα μιας τεράστιας επίθεσης” δήλωσε σε δημοσιογράφους ένας ισραηλινός υπουργός…».

Ναι, τώρα μας πείσατε παπαγαλάκια!
ethnikismos.net

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]