Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Τσίρκο αντισυνταγματικού τόξου με το δημοψήφισμα για την ΔΕΗ: Έκαναν ό,τι μπορούσαν για να μην γίνει !!



Πανηγυρισμοί στο Μέγαρο Μαξίμου από την συμπεριφορά των αποκομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου, τα οποία κάνανε ό,τι μπορούσανε για να μην έρθει σε δύσκολη θέση ο Κιμ Γιονγκ Ουν των Βαλκανίων, Αντώνης Σαμαράς.



Τα κόμματα που παριστάνουν την αντιπολίτευση είχαν μία θαυμάσια ευκαιρία να φέρουν τον Σαμαρά απέναντι από τον Ελληνικό Λαό και να «φορτώσουν» στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ μία άρνηση για ένα δημοψήφισμα που θέλει το σύνολο του Ελληνικού Λαού, όμως φρόντισαν με τον τρόπο τους να στηρίξουν την κυβέρνηση, για να μην χάσουν τον τελικό του Μουντιάλ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ παρότι υπήρξε ο πρώτος που μπορούσε να ανακινήσει και ανακίνησε το ζήτημα συλλογής υπογραφών για διεξαγωγή δημοψηφίσματος, ήταν και ο πρώτος που τορπίλισε το εγχείρημα, αποδεικνύοντας ότι η πρόταση του δεν ήταν ειλικρινής, αλλά ένας επικοινωνιακός τακτικισμός. Αντί να παραμείνουν εντός της αιθούσης, επέλεξαν να αποχωρήσουν και από την συζήτηση, ώστε να μην αντιπαρατεθούν με τους βουλευτές της χούντας Βενιζέλου - Σαμαρά, για ένα ζήτημα που αφορά ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό.
Την ίδια ακριβώς τακτική της φυγής, ώστε να διευκολυνθεί η ομολογουμένως δύσκολη θέση των βουλευτών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, επέλεξαν και οι ΑΝΕΛ με το ΚΚΕ, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά ότι πρόκειται για άκρως συστημικά κόμματα, που λειτουργούν ως ανάχωμα του συστήματος.
Η ΔΗΜΑΡ από την δική της πλευρά παρέμεινε εντός της αιθούσης μόνο και μόνο για να πει ότι συντάσσεται με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, ώστε να μην γίνει δημοψήφισμα. Τον λόγο πήρε η γνωστή ανθελληνίδα, βουλευτής της ΔΗΜΑΡ και alter ego της Ρεπούση, Μαρία Γιαννακάκη, η οποία είπε ότι η ΔΗΜΑΡ επιθυμεί την άθροιση μόνο των βουλευτών των «δημοκρατικών κομμάτων». Με πρόσχημα, δηλαδή, την Χρυσή Αυγή ο Κουβέλης και η κουστωδία του γίνανε για άλλη μία φορά σφουγγοκωλάριοι των Σαμαροβενιζέλων, μία δουλειά ομολογουμένως ανθυγιεινή πολιτικά και με «βαριά ένσημα».
Την στάση της ΔΗΜΑΡ πανηγύρισε ο γνωστός ανάλγητος μνημονιακός, πρώην υπουργός, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος είπε ότι εφόσον «η ΔΗΜΑΡ ζήτησε να μην αθροιστούν οι ψήφοι της με τη Χρυσή Αυγή το θέμα έχει λυθεί αυτομάτως αφού δεν συγκεντρώνεται ο αριθμός των 120 βουλευτών».
Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει τα κόμματα της δήθεν αντιπολίτευσης, που με κάθε ευκαιρία γίνονται το πρόθυμο δεκανίκι της συγκυβέρνησης.
Αυτός είναι και ο λόγος που η Χρυσή Αυγή οδηγείται στην φυλακή από τους σκευωρούς! Γιατί είναι το μοναδικό πολιτικό κόμμα που αντιπολιτεύεται ειλικρινώς την μνημονιακή χούντα, χωρίς αστερίσκους και χωρίς συνδιαλλαγές «κάτω από το τραπέζι», όπως αυτές που κατήγγειλε προσφάτως ο βουλευτής Πανούσης.
xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]