Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΤΗΣ ΝΔ – ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ

| No comment
Ακόμα και την πολύ πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του πάει να εκμεταλλευτεί ο Καρατζαφέρης, για να τον ξαναδεχτούν στο μεγάλο «μαντρί» (που όλους τους… καλούς χωρεί…).
Έτσι, διέρρευσε στα φιλικά του ΜΜΕ, ότι… συγκινήθηκε πολύ από το τηλεφώνημα για περαστικά που του έκανε ο φον Αντωνάκης κι έτσι «ζεστάθηκε η ατμόσφαιρα ανάμεσα στις δύο πλευρές και αναθερμάνθηκε το φλερτ…».

Σε συνέχεια του… φλερτ, έκανε την παρακάτω δήλωση για τον Αβραμόπουλο: «Η επιλογή Αβραμόπουλου ως επιτρόπου στην Ε.Ε, είναι η πιο εντυπωσιακή από συστάσεως του θεσμού. Ας ελπίσουμε ότι θα αποβεί και η πιο αποτελεσματική. Το ευχόμαστε».


Ολοφάνερες πλέον οι προθέσεις του ανδρός (και για να μην ξεχνιόμαστε, ενός απ’ αυτούς που έφεραν στην Ελλάδα το Μνημόνιο…). Ας τα βλέπουν αυτά οι ουκ ολίγοι (2,7%) αγνοί πατριώτες που δεν ήθελαν να φτάσουν στα… άκρα και επέλεξαν να ψηφίσουν αυτόν στις πρόσφατες ευρωεκλογές, για να… «διαμαρτυρηθούν», να «δείξουν την οργή τους για το πολιτικό σύστημα» κ.τ.λ., κ.τ.λ., κ.τ.λ. και τώρα οι ψήφοι τους γίνονται διαπραγματευτικό όπλο στα χέρια του πολιτικάντη, για να γλύψει εκεί που (παραμύθι κυρά μου) έφτυνε…

(ΥΓ): Χρυσή Αυγή, η ΜΟΝΗ αντισυστημική επιλογή!
ethnikismos.net

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]