Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΦΕΡΝΕΙ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΟΥΝ!

| No comment
Ότι δε θα γίνουν πρόωρες εκλογές το φθινόπωρο, επιμένει το σαμαρικό antinews, προβάλλοντας μια σειρά από δικαιολογίες, για να καταλήξει στο «ψητό»:
«Κι από την άλλη, πώς θα κάνεις εκλογές αν μέχρι το τέλος του έτους υπάρξουν ορισμένα πολύ κρίσιμα γεγονότα όπως π.χ. μια ενδεχόμενη δίκη των μελών της Χρυσής Αυγής…».

Γι’ αυτό ακριβώς θα γίνουν οι πρόωρες εκλογές τον Οκτώβριο! Γιατί το σάπιο καθεστώς της κλεπτοκρατίας-ξενοκρατίας δε θα μπορέσει να αντέξει τη μεγάλη ξεφτίλα που το περιμένει, στη δίκη που θα αρχίσει τον Νοέμβριο!


(ΥΓ) 1: «…Ή ακόμη κι ένα τρομοκρατικό χτύπημα μεγάλης εμβέλειας που θα θελήσουν να κάνουν τα ασύλληπτα μέλη του «αντάρτικου πόλης», έπειτα από τη σύλληψη Μαζιώτη;», προσθέτει η διαδικτυακή φωνή του φον Αντωνάκη. Τι εννοεί άραγε; Τι βρωμιές ετοιμάζουν τα αφηνιασμένα σαμαρόσκυλα με τα παρακρατικά τους βρωμόσκυλα, για να συνεχίσουν να κλέβουν το λαό και να προδίδουν την πατρίδα;

(ΥΓ) 2: Να τους λείπουνε τα κόλπα και να πάνε στα τσακίδια όμορφα κι ωραία! Γιατί ο λαός δεν τους αντέχει άλλο… Κι όσο φαίνεται ήρεμος, τόσο βράζει από μέσα του κι ένα «τσαφ» θέλει για να ξεσπάσει…
ethnikismos.net

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]