Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΡΑΝΤΖΙΔΗΣ ΤΑΥΤΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΞΑΜΒΛΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ




ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΡΑΓΙΚΟ, ΕΝΑΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΤΑΛΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥ ΑΔΙΕΞΟΔΑ. 

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου.

Όσον αφορά τις σκέψεις και τις δηλώσεις του καθηγητή κυρίου Μαραντζίδη που διατύπωσε στο προσωπικό του blog, κατόπιν της επίθεσης που δέχτηκε και του ξυλοδαρμού του από άτομα του ακροαριστερού χώρου, έχουμε να προβούμε σε κάποιες παρατηρήσεις και σχολιασμούς φυσικά με την άδεια του κυρίου καθηγητού.


Προηγουμένως οφείλουμε να παρατηρήσουμε ότι ο λόγος του χαρακτηρίζεται από μια νότα σαρκασμού και ειρωνείας, καθώς και από ένα ειλικρινά ευφυές χιούμορ, το οποίο θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε ως «μαύρο».

Ξεκινάμε λοιπόν.

Αγαπητέ κύριε καθηγητά, είναι εσφαλμένο να συγκρίνετε και να ταυτίζετε την εξτρεμιστική δεξιά (όπως μας αποκαλείτε, γιατί εμείς επ’ ουδενί δεν δεχόμαστε αυτόν τον χαρακτηρισμό) με τον αντιεξουσιαστικό ακροαριστερό χώρο.

Διότι εμείς ως Εθνικιστές πιστεύουμε σε αρχές και αξίες, έχουμε ήθος και εντιμότητα, διατηρούμε άσβεστη στις καρδιές μας την λατρεία για την Πατρίδα και την Φυλή, άπαντες δε έχουμε βαθιά συνείδηση της Ιστορικής μας κληρονομιάς. Πιστεύουμε σε μια άλλης μορφής κοινωνία, όπου δεν αρκεί μόνο η αλλαγή των σχέσεων παραγωγής, αλλά η επαναστατική στροφή, όλων των δομών και των αρχών που αφορούν την οικονομία, τις κοινωνικές παραμέτρους και σχέσεις, τον πολιτισμό και την τέχνη σε μια άλλη συλλογική προοπτική, σε αυτή που οδηγεί το Έθνος στον Κοινωνικό Εθνικισμό. Δηλαδή η κριτική και οι πρακτικές μας έναντι του υπάρχοντος κοινωνικού κατεστημένου είναι και γίνονται εφ όλης της ύλης και όχι αποσπασματικά. Πιστεύουμε στην συνολική ριζική αλλαγή και όχι σε τμηματικές μεταρρυθμίσεις.

Επομένως είναι άτοπο να μας συγκρίνετε με αυτούς που κινούνται και λειτουργούν κάτω από το αβάστακτο βάρος και την υπαρξιακή αγωνία του ότι είναι πολύ αστοί για να πιστέψουν τις προλεταριακές αηδίες που αραδιάζουν. Είναι πολύ καλοζωισμένοι για να αρνηθούν τα κομφόρ και το ευ ζην. Γι αυτό για να στηρίξουν την καχεκτική τους επαναστατικότητα και για να κατευνάσουν την οξεία κρίση ιδεολογικής ταυτότητας, προβαίνουν σε μια γενικευμένη άρνηση όσον αφορά την Πατρίδα, την Φυλή, την Ιστορία, τον ίδιο τους τον εαυτό όπως επίσης και σε πρακτικές που αυτομάτως τους περιθωριοποιούν στα μάτια της κοινωνίας. Άλλωστε γι αυτούς αυτό είναι το ζητούμενο, να είναι οι δακτυλοδεικτούμενοι.

Και βάσει αυτής της ιδιόμορφης πρακτικής και θεώρησης, που αναφέρεται κυρίως στην λέξη ελευθερία, όχι με την κλασσική και φιλοσοφικήτης έννοια, αλλά ως το δικαίωμα για αυτούς να πράττουν τα πάντα και να στερούν το ανάλογο δικαίωμα άποψης και συμπεριφοράς από τους υπόλοιπους, φάγατε τις κλωτσιές σας.

Επομένως κατόπιν των ανωτέρω έχουμε κάθε δικαίωμα να χαρακτηρίσουμε την στιλιστική ταύτιση στην οποία προβήκατε, λόγω κόμης, υποδημάτων (εμείς φοράμε βαριές αρβύλες, ενώ αυτοί μαλακές ελβιέλες) και χρωματισμού ενδυμάτων ως αποτυχημένη και άκρως υποκειμενική.

Αγαπητέ κύριε καθηγητά δεν δολοφονεί το μήκος της κόμης, ή ο χρωματισμός των ενδυμάτων, ή το αν φοράς αρβύλες, ελβιέλες, η υποδήματα από τον Μουριάδη, αλλά αυτή καθαυτή η εγκληματική θεωρητική και ιδεολογική κατεύθυνση του μαρξισμού λενινισμού που θεωρεί την βία και την τρομοκρατία ως απαραίτητο εργαλείο που οδηγεί στην δικτατορία του προλεταριάτου, καθώς και ο νοσηρός και συμπλεγματικός ψυχισμός, που ταυτίζει τα λακτίσματα με την επαναστατικότητα.

Μεγάλο λάθος σας λοιπόν που όταν τους είδατε δίπλα σας θεωρήσατε ότι είναι Χρυσαυγίτες, όπως επίσης ακόμη μεγαλύτερο λάθος που προβάλατε δημοσίως αυτές σας τις σκέψεις, γιατί αυτομάτως χαρακτηρίζεστε ως ρατσιστής και προκατειλημμένος , ως άτομο που προβαίνει σε χαρακτηρισμούς και κατηγορίες, κρίνοντας από επιφανειακά και ανούσια δεδομένα. Φυσικά, είναι προς τιμή σας που δεν αρχίσατε να φωνάζετε «βοήθεια με σκοτώνει η Χρυσή Αυγή», όπως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κύριος Στρατούλης όταν δέχθηκε στο ΟΑΚΑ επίθεση από χούλιγκαν της αντίπαλης ομάδας.

Να είστε δε απόλυτα βέβαιος, ότι σε καμία περίπτωση Συναγωνιστές μας θα σας επιτίθονταν, δόλια και άνανδρα.

Δυστυχώς ή ευτυχώς και αν θέλετε το πιστεύετε τις περισσότερες φορές που αναγκαστήκαμε να επιστρατεύσουμε την σωματική μας ρώμη, το κάναμε για λόγους καθαρά αυτοάμυνας, καθώς και για να υπερασπίσουμε «αμάχους» παρευρισκόμενους σε συγκεντρώσεις μας, από την δολοφονική μανία των ακροαριστερών συμμοριτών. Φυσικά δεν θα ισχυριστούμε ότι ανάμεσα μας κατά καιρούς δεν βρέθηκαν θερμόαιμοι, ή θερμοκέφαλοι, αλλά αυτοί αποτελούν την εξαίρεση και έπραξαν αυθαίρετα και ατομικά και κατόπιν απομακρύνθηκαν άμεσα απ’ το Κίνημα. Ενώ στους χώρους της ακροαριστεράς, οι βιαιοπραγίες, οι επιθέσεις, ο εμπρησμός, οι βανδαλισμοί, ο εκρηκτικός μηχανισμός και οι δολοφονίες, είναι η επίσημη συλλογική πρακτική.

Κύριε καθηγητά σας ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση, όπως επίσης ευχόμαστε η περιπέτεια αυτή να σας κάνει να αναιρέσετε πολλούς από τους χαρακτηρισμούς και τις ταυτίσεις που κάνετε.

Είναι θλιβερό ένας πνευματικός άνθρωπος όπως εσείς και σημαίνων παιδαγωγός, να κρίνει επιπόλαια και επιφανειακά, όπως επίσης είναι τραγικό, ακόμη και εν μέσω του προσωπικού του σωματικού μαρτυρίου να προσπαθεί να κατηγορήσει ανθρώπους που δεν τον έβλαψαν, κυριευμένος από το μένος των ιδεολογικών και φιλοσοφικών στεγανών που ταλανίζουν την διανόηση και τον ψυχισμό του.



Τελικά ίσως θα έπρεπε κάποια στιγμή να αναθεωρήσετε την ερμηνεία που δίνετε στον όρο «φασίστας», γιατί αν την αναλύσετε σε βάθος, σας διαβεβαιώνουμε ότι θα διαπιστώστε πως συγκλίνετε προς αυτή.

ethnikismos.net

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]