Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ξεφτιλισμένοι και Τρομοκρατημένοι οι Τούρκοι !!! Έλληνας Πράκτορας τους… έκανε πιο Χαζούς !!

| No comment


ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΣΙΜΑΤΗ
Τώρα που συμπληρώνονται 40 χρόνια από την περίφημη εκεχειρία που έδωσε τη δυνατότητα στον Αττίλα να προελαύνει στο εσωτερικό της Κύπρου καταλαμβάνοντας τη μεγαλόνησο ύστερα από την προδοσία των Συνταγματαρχών , σήμερα αποκαλύπτουμε το φοβερό ηλεκτρονικό δίχτυ που έχει στήσει η Άγκυρα στο κατεχόμενο νησί υποκλέπτοντας συνομιλίες και μπλοκάροντας άλλες για να δείξει την …..υπεροχή της στους Ελλαδίτες κι Ελληνοκυπρίους!!!


Λίγο καιρό πριν, επισκέφθηκε τα κατεχόμενα ένας εκ των διατελεσάντων υπαρχηγών της ΕΥΠ, επιχειρησιακός αρχηγός των μυστικών μας υπηρεσιών που είχε αναλάβει σημαντικές αποστολές για τα Ελληνικά χρώματα. Μάλιστα, επειδή ήταν άριστος γνώστης των Ελληνοτουρκικών, έφερνε πάντα σε δύσκολη θέση τη γειτονική χώρα και δημιουργούσε συχνά-πυκνά μίνι εγκεφαλικά στους ομολόγους του στην.. απέναντι όχθη του Αιγαίου.


Ο πρώην υπαρχηγός της ΕΥΠ θέλησε να επισκεφθεί το πατρικό σπίτι της γυναίκας του στην Κερύνεια και μόλις έφθασε στο κατώφλι του σπιτιού επικοινώνησε μαζί της στην Αθήνα , προκειμένου να της πει εάν επιθυμούσε να τραβήξει φωτογραφίες εσωτερικές κι εξωτερικές για να της στείλει με MMS στο κινητό της τηλέφωνο….Η γυναίκα συναίνεσε κι ο αξιωματούχος της πιο νευραλγικής κι ευαίσθητης υπηρεσίας μας αφού τράβηξε τις φωτογραφίες κι ολοκλήρωσε την προσπάθεια του έσπευσε να τις αποστείλει….Φευ….Οι φωτογραφίες δεν απεστάλησαν ποτέ, η συσκευή σχεδόν καταστράφηκε, από τη δισκέτα ήταν ακατόρθωτο να εμφανιστούν στην οθόνη οι φωτο παρά τις προσπάθειες σε υπερσύγχρονα τεχνικά στούντιος της Αθήνας. 

Το θέμα δεν ηταν απλό. Έγιναν επεξεργασίες συνεχείς και παρά τις προσπάθειες οι ειδικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα οτι το κινητό τηλέφωνο του υπαρχηγού δέχθηκε τέτοια καταιγιστική ηλεκτρονική παρεμβολή -αφού γνώριζαν ποιος ήταν ο παρακολουθούμενος- ώστε οι Τούρκοι του έδωσαν ένα δείγμα της αδίστακτης και ωμής παρέμβασής τους σε ένα θέμα ελάσσονος σημασίας….

Τώρα, μετά την πρόκληση , το θέμα είναι τι απόρρητα στοιχεία θα βγάλει ο υπαρχηγός -που τα αγνοούν ακόμα και σήμερα οι Τούρκοι!!! Το σίγουρο είναι οτι με αυτόν τον τύπο θα πάθουν αρκετά εγκεφαλικά!!

hellasforce.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]