Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΜΗΝΥΜΑ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ..." ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ...ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΕΜΕΤΕ !!! "




Εφετείο Αθηνών – Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014
“Τιμή σε εκείνους όπου στην ζωή των
ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες.
Ποτέ από το χρέος μη κινούντες.
Δίκαιοι κ’ ίσιοι σ’ όλες των τες πράξεις…”
Κ. ΚΑΒΑΦΗΣ



Γράφω τις λέξεις αυτές από ένα κελί των φυλακών, προσπαθώντας να δώσω και εγώ την μάχη μαζί με τους εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες και Ελληνίδες, που ακολουθούν τα λάβαρα της Χρυσής Αυγής, με το μοναδικό όπλο που μου απέμεινε, την γραφίδα, μέσα στο καθεστώς του ζόφου, της τυραννίας, μίας κατ’ επίφασιν δημοκρατίας η οποία έχει εξελιχθεί σε μία ξεκάθαρη τυραννία, επιβεβαιώνοντας πλήρως τόσο τον Πλάτωνα όσο και τον Αριστοτέλη, οι οποίοι πριν από 25 ολόκληρους αιώνες έγραφαν ότι η πολιτεία αυτή από την οποία ευκολότερα γεννιέται μια τυραννία, είναι η λεγόμενη δημοκρατία. Μία “δημοκρατία” στην οποία δεν επικρατεί το κράτος του δήμου, αλλά το άνομο συμφέρον των ισχυρών του χρήματος και της διαφθοράς. 
Από το 1974 μέχρι σήμερα έχουν περάσει 40 ολόκληρα χρόνια κοινοβουλευτισμού και σε όλα αυτά τα 40 χρόνια θέλουν να μας πούνε οι τύραννοι των ημερών μας ότι δεν διαπράχθηκε καμμία παρανομία και για αυτό το λόγο ποτέ δεν φυλακίσθηκε ούτε ένας εν ενεργεία βουλευτής. Ξαφνικά όλες οι παρανομίες ήλθαν στο προσκήνιο με το που εισήλθε στη Βουλή η Χρυσή Αυγή! Κάποιοι φαίνεται τους χάλαγαν την “πιάτσα” και αυτοί οι κάποιοι έπρεπε να εξοντωθούν και με το σκεπτικό αυτό το εντελώς τυραννικό ευρίσκονται σήμερα 8 βουλευτές στη φυλακή, δύο σε κατ’ οίκον περιορισμό, δύο με αφαίρεση του δικαιώματος του δημόσιου λόγου και αναμένεται συνέχεια… 
ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,λοιπόν, στην φυλακή και εμείς με χειροπέδες στα χέρια όμως βγαίνοντας από την κλούβα της αστυνομίας είδαμε να ανεμίζουν εκατοντάδες γαλανόλευκες Σημαίες και μαυροκόκκινα εθνικιστικά λάβαρα και να βροντοφωνάζουν εκατοντάδες Έλληνες και Ελληνίδες το σύνθημα “ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”. Οι χειροπέδες ξαφνικά έφυγαν από τα χέρια μας έφυγαν στην πραγματική ζωή στην αληθινή ζωή και όχι σε αυτό το ψεύτικο θέατρο, σε αυτή τη κακόγουστη παράσταση την οποία έχουν στήσει οι πολιτικοί σκευωροί, οι δυνάστες του Έθνους, οι υπηρέτες της ξενοκρατίας.
Από τον Σεπτέμβριο του 2013 μέχρι σήμερα δεν έχει περάσει ούτε μία ημέρα κατά την οποία οι μηχανισμοί πλύσεως εγκεφάλου του δύστυχου, αλλά και σε πολλά υπεύθυνου και συνένοχου λαού μας, δεν σταμάτησαν την άθλια προπαγάνδα κατά της Χρυσής Αυγής. Μια προπαγάνδα αισχρή μέσα από τις φυλλάδες και τους τηλεοπτικούς σταθμούς των “νταβατζήδων”, αυτών που κρατούν στα χέρια τους το βρώμικο χρήμα και εξουσιάζουν σήμερα κακή τη τύχη ένα ολόκληρο Έθνος με Ιστορία χιλιάδων ετών. Πίστεψαν ότι με τα βρώμικα έργα και τις ημέρες τους, με την δόλια πολεμική εναντίον μας ότι θα “τελειώσουν” την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Όμως, η Χρυσή Αυγή δεν τέλειωσε και δεν θα τελειώσει γιατί είναι η ίδια η έκφραση της φυλετικής ψυχής του Ελληνισμού και αυτό φάνηκε πολύ καλά στις 25 Μαΐου όταν 536.000 και πλέον Έλληνες και Ελληνίδες στήριξαν την διωκόμενη Χρυσή Αυγή. Και δεν είναι μόνον αυτοί… Μόνο σε ένα νησί των Κυκλάδων όπου η Χρυσή Αυγή πήρε περίπου χίλιους ψήφους ευρέθησαν 275 άκυρα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής! Τόσο δημοκράτες είναι οι “δημοκράτες”…. Όμως, αυτά είναι λεπτομέρειες για τους ψευτοδημοκράτες οι οποίοι εξουσιάζουν τον λαό μας και έχουν καταλύσει το Σύνταγμα όχι μόνο με την φυλάκισή μας, αλλά προπάντων με το αντεθνικό μνημόνιο με το οποίο παραχώρησαν στους ξένους αφέντες, στους παγκόσμιους τοκογλύφους, αυτήν την ίδια την εθνική μας κυριαρχία. 
Για το εάν τέλειωσε η Χρυσή Αυγή χαρακτηριστικό είναι το παρακάτω από τα επίσημα συμπεράσματα της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία συνεδρίασε προ ημερών και το οποίο λέει: “Η Χρυσή Αυγή αποτελεί πλέον βασική συνιστώσα του κομματικού συστήματος με διείσδυση σε λαϊκά και εργατικά στρώματα και μάλιστα με σταθερή εκλογική βάση”.
Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΨΕΥΤΗΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ
Οι άνθρωποι του συστήματος με κάθε τρόπο αρνούνται το αυτονόητο και είναι κωμικό οι ίδιοι οι οποίοι υπερηφανεύονται ότι έβαλαν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στη φυλακή να το αρνούνται ισχυριζόμενοι ότι η δίωξή μας δεν είναι πολιτική, αλλά αποτελεί μία ποινική υπόθεση της Δικαιοσύνης! 
Πριν λίγες ημέρες στις Βρυξέλλες τα πυρά των ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής και άλλων εθνικιστών ευρωβουλευτών από άλλες χώρες της Ευρώπης για τις αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις του δέχθηκε ο πρωθυπουργός της χούντας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ Σαμαράς. Απαντώντας στις κατηγορίες ο Σαμαράς υποστήριξε ότι “τα στελέχη της Χρυσής Αυγής διώκονται όχι από την κυβέρνηση, αλλά από την δικαιοσύνη, για εγκλήματα τα οποία διέπραξαν και όχι για τα πιστεύω τους”.
Για μια ακόμη φορά είπε ψέμματα ο Αντώνης Σαμαράς αφού ο οποιοσδήποτε ρίξει έστω και μία επιπόλαιη ματιά στην δικογραφία μας, θα αντιληφθεί ότι ουδείς βουλευτής της Χρυσής Αυγής διώκεται για συγκεκριμένη πράξη! Διωκόμεθα για τις ιδέες μας, για λόγους μας, δημόσιους μάλιστα, για κείμενά μας σε εφημερίδες, για τα πολιτικά μας πιστεύω γενικά. Επειδή δε έχουν αποτύχει να ποινικοποιήσουν την δίωξή μας, αφού ούτε εντολές για εγκληματικές πράξεις υπάρχουν ούτε μαύρο χρήμα, θέτουν ενάντια σε αυτό το ίδιο το Σύνταγμα σαν πυρήνα της “εγκληματικής οργάνωσης” Χρυσή Αυγή την ιδεολογία της. 
Όμως για τα ψέμματα του Σαμαρά και των ολετήρων του κόμματος των πολιτικών κομμάτων θα μιλάμε τώρα;Αυτό που έχει σημασία είναι κάποιες στιγμές όπως η στιγμή που βγήκα με τις χειροπέδες από το αυτοκίνητο της αστυνομίας και είδα γύρω μου εκατοντάδες Γαλανόλευκες Σημαίες και μαυροκόκκινα εθνικιστικά λάβαρα να ανεμίζουν ελεύθερα στον αγέρα της υπόδουλης Πατρίδας. Τίποτε δεν τέλειωσε τύραννοι. Όσο υπάρχει ακόμη και ένας Χρυσαυγίτης που όλα δείχνουν κάθε ημέρα που περνά ότι γινόμαστε περισσότεροι, τόσο θα τρέμετε την νίκη των Ελλήνων Εθνικιστών που έρχεται. 
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ



recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]